Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022
25.1 C
Pýrgos

ΠΑΟΒ: Επέστρεψε στην Παναχαϊκή τους δανεικούς Θωμά και Ταρνάρη μετά το «διπλωματικό επεισόδιο»

spot_img

Ελεύθεροι να επιστρέψουν πίσω στην Παναχαϊκή είναι οι Θωμάς και Ταρνάρης, δυο νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν παραχωρηθεί δανεικοί από την Παναχαϊκή προς τον Παμβουπρασιακό.

Παρά το γεγονός ότι το συμφωνητικό τους ήταν δανεισμός για ένα χρόνο και μέχρι τις 30 Ιουνίου ανήκαν κανονικά και με τον… νόμο στον Παμβουπρασιακό, μετά το «διπλωματικό επεισόδιο» και την ανακοίνωση του Προέδρου της Παναχαϊκής, οι ιθύνοντες των Ταύρων, αποφάσισαν να δώσουν εσπευσμένα πίσω τους παίκτες, προκειμένου να μην τους δημιουργήσουν μελλοντικό πρόβλημα στην καριέρα τους. Και κάπως έτσι, έληξε πρόωρα ο δανεισμός τους.

«Εδώ στη Βάρδα είμαστε εντάξει σε όλα μας. Το χωρίον της Βάρδας δεν έφερε αντίρρηση στην Παναχαϊκή να πάρει πίσω τους παίκτες της, αν και η συμφωνία μας δεν ήταν αυτή», ανέφεραν οι ιθύνοντες της ομάδας, λίγο μετά την αποδέσμευση των παικτών, τα έγγραφα των οποίων έλαβαν οι εκπρόσωποι της Παναχαϊκή με επικεφαλής τον Χρήστο Μικέ,  οι οποίοι βρέθηκαν στη Βάρδα απόψε για τον σκοπό αυτό.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα