ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Επιστρέφει ο Δημητρίου-Εκτός αποστολής ο Ράλλης


Αύριο ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΠΑΟ Βάρδας για το παιχνίδι της Κυριακής στους Μολάους με τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη. Η αποστολή τω Ταύρων, θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί της Κυριακής. Ο Ηλίας Φωτόπουλος θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Δημητρίου, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, ενώ για δεύτερο παιχνίδι θα απουσιάσουν οι Χούσα και Ανδριέλλος, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ο μεν πρώτος δοκιμάζεται σε ομάδα της Ισπανίας και επιστρέφει στη χώρας μας την Τρίτη, δεύτερος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Τα νέα πρόσωπα του ΠΑΟ Βάρδας, θα είναι ο Θανάσης Νικολόπουλος και ο Μάκης Πρίφτης, μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου.  Από την αποστολή θα λείπει ο νεαρός Διονύσης Ράλλης, λόγω ενός σημερινού τραυματισμού. Ο Ηλίας Φωτόπουλος θα πάρει στους Μολάους 19 ποδοσφαιριστές.

“Βάπτισμα του πυρός” για Σώκαλη

Στο μεταξύ, δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο το γεγονός οτι την προηγούμενη Κυριακή, έκανε το ντεμπούτο του στις εθνικές κατηγορίες, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΒ, Λεωνίδας Σώκαλης. Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόστερ με ντόπια παιδιά και δημιουργίας βάθους στην ομάδα με γηγενείς παίκτες. Λόγω των πολλών απουσιών, ο Ηλίας Φωτόπουλος έριξε τον νεαρό στο παιχνίδι ως αλλαγή και μάλιστα σε ένα χρονικό σημείο όπου όλα ήταν ρευστά. Ήταν μια αλλαγή τακτικής, στο 86ο λεπτό, όταν ο τεχνικός του ΠΑΟΒ αντικατέστησε επιθετικό, τον Μελετίδη, με τον Σώκαλη, για να ενισχύσει την ομάδα μεσοαμυντικά. Έτσι ο Σώκαλης, έπαιξε τα πρώτα του 240 δευτερόλεπτα σε εθνικό επίπεδο, καταγράφοντας την πρώτη του συμμετοχή και δείχνοντας ότι δουλεύοντας συστηματικά, έρχεται η στιγμή να πάρεις και την ευκαιρία. Πολύ σημαντική είδηση, αν λάβουμε υπόψιν μας ότι τον τελευταίο καιρό αναπτύσσεται φιλολογία γύρω από το ότι η Ηλεία πλέον δεν έχει παίκτες να επανδρώσουν τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής.