ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Ζητείται γκολ -Φωτόπουλος: «Να μην ανησυχεί ο κόσμος…»


Στην Καλαμάτα με αντίπαλο την τοπική Μαύρη Θύελλα θα αγωνιστεί την Κυριακή ο ΠΑΟ Βάρδας, ο οποίος μετά την ήττα από τον Αστέρα Βλαχιώτη, θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανακάμψει τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά. Πάνω απ’ όλα όμως, το ζητούμενο είναι να σκοράρει η ομάδα, η οποία σε εκατόν ογδόντα αγωνιστικά λεπτά, δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Ηλίας Φωτόπουλος μέσα από τις δηλώσεις του εμφανίστηκε καθησυχαστικός και πεπεισμένος ότι η ομάδα του θα ανακάμψει και θα καταφέρει όπως έχει κάνει και στο παρελθόν να αντιστρέψει την κατάσταση:

«Η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Κι άλλες φορές στα περίπου τρία τελευταία χρόνια που είμαι στην ομάδα και σε αυτή την κατηγορία, έχουμε βρεθεί σε παρόμοια θέση, αλλά έχουμε αντιστρέψει την κατάσταση. Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Να μην ανησυχεί ο κόσμος. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα, και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι».

 

Απόντες Ντόμας και Λιόσης

Η Βάρδα θα πάει για το παιχνίδι στην Καλαμάτα με δυο απουσίες από το χώρο του κέντρου. Ειδικότερα, δεν θα παίζουν οι Αντώνης Λιόσης και Νίκος Ντόμα, οι οποίοι αποβλήθηκαν από το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη. Απών θα είναι και ο Ραφαήλ Σιδέρης, τραυματίας πριν από το ξεκίνημα του Πρωτασθλήματος.

Το παιχνίδι της Κυριακής του ΠΑΟΒ στην Καλαμάτα, θα διευθύνει ο Γιάννης Ρούτζης από την Κορινθία, με βοηθούς τους Παναγιώτη Καλογερόπουλο και Θανάση Μπουρτζοβίτη, επίσης από την Κορινθία.