ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Ηρωικές προσπάθειες για να μπορέσει να ξεκινήσει η ομάδα-Κρίσιμες εξελίξεις που τρέχουν…


Ηρωικές είναι οι προσπάθειες που καταβάλλονται τις τελευταίες μέρες από ανθρώπους του Παμβουπρασιακού και συγκεκριμένα τον Άκη και τον Κώστα Παλούμπη, αλλά και τον Δημήτρη Νικολάου, να μπορέσουν να κρατήσουν «ζωντανή» την ομάδα, η οποία θα ξεκινήσει την προσπάθειά της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί η προετοιμασία της ομάδας να ξεκινήσει χθες, Δευτέρα, 3 Αυγούστου, αυτή φάνηκε ότι παίρνει αναβολή για αύριο Τετάρτη, αλλά τελικά, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και θα ξεκινήσει η ομάδα όπως όλα δείχνουν την ερχόμενη Δευτέρα. Και αυτό, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου δίνουν μάχη με το χρόνο, να προφτάσουν να κλείσουν ποδοσφαιριστές, ώστε ο Μίκι Τσίρκοβιτς να έχει μια ομάδα στα χέρια του και να πιάσει δουλειά.

Ο Σέρβος, περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις, ενώ και οι ποδοσφαιριστές με τη σειρά τους, οι οποίοι είναι αρκετοί και σχεδόν τα έχουν βρει σε όλα με την ομάδα, περιμένουν το «πράσινο φως» για να ντυθούν και να φορέσουν ποδοσφαιρικά παπούτσια να ξεκινήσει η προετοιμασία.

Μέχρι τη στιγμή που μιλάμε, η ομάδα διαθέτει τρεις ποδοσφαιριστές, τους οποίους έχει ανακοινώσει, συν κάποιους νεαρούς. Έναν πολύ μικρό αριθμό δηλαδή. Βεβαίως όλες αυτές τις μέρες έχει γίνει προεργασία, έχουν συζητήσει με παλιούς και νέους παίκτες και αναμένονται εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Τρίτης, διεξάγονταν κρίσιμες διαβουλεύσεις μεταξύ των ανθρώπων της διοίκησης.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος

Δείτε δηλώσεις του Γιάννη Λέντζα για το θέμα εδώ:

Λέντζας: “Εκτιμώ ότι λείπουν πολλά και όχι λίγα”