ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Καμία «σκιά» στις σχέσεις Τσίρκοβιτς-ΠΑΟΒ-Η «επόμενη μέρα»

  • 25
    Shares

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Μίκι Τσίρκοβιτς, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον Παμβουπρασιακό, μια απόφαση η οποία ήταν καθαρά δική του και την οποία ανακοίνωσε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Η απόφαση αυτή, ανάλογη της οποίας έχει λάβει και στο παρελθόν, όπως και τότε που ήταν προπονητής στη Δόξα Νέας Μανολάδας, έχει να κάνει καθαρά με τον επαγγελματικό τρόπο τον οποίο προσεγγίζει τη δουλειά του προπονητή. Όντας επί της ουσίας άνεργος εδώ και μήνες, καθώς το Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε πρόωρα, έπρεπε να πάρει την απόφαση αυτή, προκειμένου να αποφασίσει για τον μελλοντικό σταθμό της καριέρας του. Απόφαση η οποία δεν οφείλεται σε κάποια «σκιά» που υπάρχει στις σχέσεις τους με τον οποιοδήποτε μέσα στην ομάδα της Βάρδας.  Εξάλλου, σε κάθε ευκαιρία, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη σχέση του με τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ και πριν από δυο μέρες, με ανάρτησή του, μίλησε με άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για τον Γιάννη Λέντζα, τον οποίο κατέταξε μαζί με τον πρώην Πρόεδρο του Αστέρα Βλαχιώτη Δημήτρη Μανιατάκο, στους καλύτερους παράγοντες με τους οποίους συνεργάστηκε την τελευταία τετραετία.

 

Η «επόμενη μέρα» στον ΠΑΟΒ

Βεβαίως, η κάπως απρόσμενη αυτή λήξη της συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές, έχει σαν συνέπεια από δω και πέρα, οι Ταύροι να βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Ακριβώς επειδή μιλάμε για μια ξαφνική και όχι προγραμματισμένη εξέλιξη, αλλά και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, θα πρέπει πρώτα να δρομολογηθούν μια σειρά από αποφάσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

 

Το θέμα του γηπέδου

Ένα άλλο «φλέγον» ζήτημα που αφορά τον Παμβουπρασιακό αυτή την εποχή, είναι το γεγονός ότι στο «Γρηγόριος Καλάκος», έχει ξεκινήσει μια σειρά από έργα, με σημαντικότερο την αντικατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Αυτό σημαίνει ότι για το ξεκίνημα της προετοιμασίας, αλλά και για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, η ομάδα θα πρέπει να «μετακομίσει» σε κάποιο άλλο γήπεδο.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος


  • 25
    Shares