ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Κερδίζει το Τσιλιβή και σκαρφαλώνει ψηλά-Δέκα μέρες έξω ο Λιόσης


Ένα χτύπημα στο γόνατο στο ματς με τον Πανηλειακό, έστειλε τον Αντώνη Λιόση στον μαγνητικό τομογράφο. Η απόφαση του γιατρού, ήταν να μείνει προληπτικά έξω για δέκα μέρες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στο Τσιλιβή, παιχνίδι στο οποίο επιστρέφει πάντως ο Δημήτρης Αγουρίδης, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

 

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τις απανωτές νίκες, ο Παμβουπρασιακός υποδέχεται την Κυριακή το Τσιλιβή και με νίκη, κάνει το αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία. Τα δυο προσεχή παιχνίδια στο «Γρηγόριος Καλάκος», με Τσιλιβή και Βραχνέικα, είναι ίσως η μισή κατηγορία. Ο μισός στόχος.

Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς, μετά την εκτός έδρας νίκη στο Άργος απέναντι στον Παναργειακό, αλλά και τη σπουδαία πρόκριση στο Κύπελλο σε βάρος του Πανηλειακού, βρίσκεται μέσα στους δυο στόχους που έχει θέσει. Έχει μπει στις ράγες των επιτυχιών και έχει «ζεστάνει» τον κόσμο της, τόσο με τα αποτελέσματα, όσο βέβαια και με το ποδόσφαιρο που παίζει το τελευταίο διάστημα.

Κατά συνέπεια, είναι λογικό επακόλουθο την Κυριακή, απέναντι στην εξαιρετική ομάδα του Πλάνου, να αναμένεται και έντονη παρουσία του κόσμου, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, αλλά ταυτόχρονα να στηρίξει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη.