Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Κάρδαρη βρίσκεται ο Παμβουπρασιακός, ο οποίος θέλει στο ρόστερ του ακόμα έναν εξελίξιμο νεαρό, να δουλέψει και να αποτελέσει μια λύση στα χέρια του Ντίνου Σπυρόπουλου σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία. Ο Κάρδαρης, αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Πανηλειακό και αναμένεται ακόμα και σήμερα να βρεθεί στο «Γρηγόριος Καλάκος», ώστε να γνωριστεί με τη νέα ομάδα του.
Ο Κώστας Βλαντ Κάρδαρης, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο βρισκόταν στον Πανηλειακό, έχει περάσει πρόπερσι και από τα τμήματα υποδομής της Παναχαϊκής. Είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται ως κυνηγός, περισσότερο ως ακραίος. Δεν έχει κλείσει ακόμα καν τα 17 χρόνια και θεωρείται εξελίξιμος ποδοσφαιριστής.
Όλα αυτά, ενώ στον Παμβουπρασιακό προσπαθούν να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και να κοιτάξουν το επόμενο παιχνίδι, εκτός έδρας απέναντι στον Πανγυθεατικό. Οι Ταύροι, αναζητούν την ανάκαμψη και θέλουν η αρχή να γίνει από αυτό το παιχνίδι.
Σπυρόπουλος: «Τα πράγματα δεν είναι εύκολα»
Την ευθύνη της πορείας έως τώρα ανέλαβε ο Ντίνος Σπυρόπουλος, ο οποίος αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τη Ζάκυνθο, μίλησε για το ματς, την πορεία του Παμβουπρασιακού και υπογράμμισε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη και η ίδια η ομάδα του είναι αυτή, η οποία μέσα στο γήπεδο θα κληθεί να αλλάξει την πορεία των πραγμάτων.
Ας το δούμε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις μετά το παιχνίδι