ΠΑΟΒ: Κυριακή μεσημέρι με Φοίβο-Κάλεσμα στον κόσμο!

spot_img

Προτεινόμενα

Την Κυριακή το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει ο Παμβουπρασιακός τον Φοίβο Κρεμαστής, σε ένα παιχνίδι το οποίο αρχίζει στις 13:15 και για το οποίο η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο:

«Το μεσημέρι της Κυριακής 24/3 και ώρα 13.15 όρισε η Ε.Π.Ο να διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ – ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ στο γήπεδο Βάρδας προς διευκόλυνση των φιλοξενουμένων για συγκοινωνιακούς λόγους.

Πρόκειται για άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στην ομάδα της Ρόδου τον Φοίβο Κρεμαστής.
Θέλουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς μαζί με μία καλή εμφάνιση και περιμένουμε τους φίλους της ομάδας να έρθουν κοντά, να μας υποστηρίξουν και να φέρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ …
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ!!».

Η διοίκηση των Ταύρων, προχώρησε και σε ευχαριστήριο για τη Θύελλα Ραφήνας:

«Το Διοικητικό συμβούλιο του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια την διοίκηση της ΘΥΕΛΛΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ για την πραγματικά υπέροχη φιλοξενία τους στην αποστολή της ομάδας μας και τους φιλάθλους που την συνόδεψαν.

Θεωρούμε ότι ομάδες με την δομή και τον τρόπο λειτουργίας της Θύελλας Ραφήνας κοσμούν τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μια ομάδα που επιλέγει να στέκεται μακριά από ύποπτες σκοπιμότητες, εκπέμποντας υγεία,καθαρότητα,ποδοσφαιρικό πολιτισμό και πιστεύουμε ότι ταιριάζει απόλυτα στην δική μας φιλοσοφία.

Αν κάποτε συναντηθούν και πάλι οι δρόμοι μας θα ήταν ευχάριστο να αγωνιστούμε ξανά με ομάδα που κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση μας.
Θεωρούμε αυτονόητο ότι επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε αυτήν την φιλοξενία αν στο μέλλον υπάρχει και πάλι συνάντηση μεταξύ των ομάδων».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα