Δευτέρα, 18 Απριλίου, 2022
14.2 C
Pýrgos

ΠΑΟΒ: «Μάχη» με τον χρόνο να προλάβει ο Σαμπανέι

spot_img

Αντίστροφα μετρούν στον Παμβουπρασιακό, μέχρι το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Πανηλειακό. Ένα ηλειακό ντέρμπι το οποίο όπως πάντα έχει το δικό του «χρώμα», αλλά και ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι από βαθμολογικής απόψεως. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι Ταύροι θα έχουν πολλές και σημαντικές απουσίες και τρέχουν αυτή τη στιγμή, μήπως και προφτάσει να αγωνιστεί τουλάχιστον ο Θοδωρής Σαμπανέι, η έσχατη καθαρόαιμη επιθετική λύση που έχει στα χέρια του ο Ντίνος Σπυρόπουλος.

Η κατάσταση στον Παμβουπρασιακό είναι οριακή. Μετά τις τιμωρίες λόγω καρτών στον Βαλτερ Βας και τον Ανδρέα Γούρμο, η επίθεση της ομάδας μοιάζει αποψιλωμένη. Ο Σαμπανέι, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και δεν έχει μπορέσει να γυμναστεί ολόκληρη την εβδομάδα. Εκείνο το οποίο έχει αυτή τη στιγμή σημασία, είναι αν έστω και με ελλιπή προετοιμασίας, θα είναι υγιής να μπορέσει να μπει μέσα και να βοηθήσει την ομάδα επιθετικά. Την ίδια ώρα, πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο εσχάτως φορμαρισμένος και αποκάλυψη στα τελευταία παιχνίδια, νεαρός Κώστας Κάρδαρης, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι του Κρανιδίου και ούτε και αυτός θα είναι έτοιμος με βεβαιότητα.

Απών και ο Αντώνης Λιόσης

Τα προβλήματα όμως δεν τελειώνουν στον επιθετικό τομέα. Η απουσία και του Αντώνη Λιόση λόγω τιμωρίας, δημιουργεί πρόβλημα και στο χώρο της μεσαίας γραμμής, εκεί που πιθανότατα θα κληθεί να καλύψει το κενό του ο Δημήτρης Νικολόπουλος, ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό, αλλά ταυτόχρονα και μια επιθετική δυνητικά λύση, σε περίπτωση που εξαντληθούν όλες οι άλλες και ο Ντίνος Σπυρόπουλος δεν έχει κάποιον άλλον να βάλει.

Με αλλαγμένη ψυχολογία

Παρά τα προβλήματα πάντως, όσοι τελικά κληθούν να αγωνιστούν, θα μπουν σε ατό τα παιχνίδι με θέληση και πάθος. Και τούτο καθώς η ψυχολογία και η διάθεση βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα μετά τα δυο τελευταία συνεχή θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα παρά τα προβλήματά της, δείχνει ότι έχει το σθένος να αντεπεξέλθει. Την Κυριακή, ευελπιστεί ότι έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό της, θα μπορέσει να τα καταφέρει και να φτάσει σε μια νίκη η οποία θα την φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην όγδοη προνομιούχο θέση.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα