ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: «Ματιές» στην Αχαΐα για μικρούς-Συνεχίζουν Μακρής και Παναγάκης  


Προς παραμονή στον Παμβουπρασιακό βαδίζουν δυο νεαροί παίκτες οι οποίοι πέρσι αγωνίστηκαν στην ομάδα, οι Μακρής και Παναγάκης. Οι Ταύροι, έχουν στρέψει τα βλέμματά τους στην Αχαΐα, προσπαθώντας να ενισχύσουν το ρόστερ  με ποδοσφαιριστές της κλάσης του 2000.

Στην Ηλεία, η “δεξαμενή”είναι περιορισμένη, ο στόχος είναι να αποκτηθούν παίκτες της ηλικίας αυτής οι οποίοι όμως θα έχουν παραστάσεις από τη Γ΄ Εθνική, ενώ σημαντικό εμπόδιο για τους Ταύρους αποτελεί και η γεωγραφική τους θέση, στα σύνορα της Ηλείας, πράγμα που καθιστά δύσκολη την προσέγγιση κάποιων αξιόλογων παικτών από τη νότια Ηλεία.

Κατά συνέπεια η ομάδα θα βαδίσει στην παλιά και δοκιμασμένη συνταγή των Αχαιών. Αυτή τα στιγμή, στο ρόστερ υπάρχουν οι Μακρής και Παναγάκης, δυο παίκτες οι οποίοι πέρσι άφησαν θετικά δείγματα γραφής, υπάρχουν επίσης οι Τσούλης και Παλούμπης. Μάλιστα με τους δυο πρώτους, η πρώτη προσέγγιση που έχει γίνει, δείχνει ότι είναι θετικοί να συνεχίσουν. Από εκεί και πέρα, απομένει να ξεκαθαρίσει τί θα γίνει με τους Φερεκίδη και Κάρδαρη και ανάλογα να κινηθεί η ομάδα. Στόχος είναι να αποκτηθούν ακόμα ένας με δυο παίκτες αυτής της ηλικίας, ανάλογα και με τις αποχωρήσεις.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος