ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Με απουσίες, αλλά και πίστη στον Βλαχιώτη


Με σημαντικές απουσίες θα αγωνιστεί την Κυριακή ο Παμβουπρασιακός στο παιχνίδι της Λακωνίας απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη. Οι Ταύροι θα ταξιδέψουν στον Ευρώτα, χωρίς τους τιμωρημένους Νικολόπουλο, Αγουρίδη και Κάρδαρη. Απών θα είναι και ο τραυματίας Ραφαήλ Σιδέρης, ο οποίος πάντως θα ακολουθήσει την αποστολή, η οποία αναχωρεί την Κυριακή στις 8π.μ.

 

Ο Παμβουπρασιακός, έχει ένα σαφώς δύσκολο έργο απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του Γιώργου Κούτση, σε ένα ραντεβού που βρίσκει τον Μίκι Τσίρκοβιτς να επιστρέφει στην κοιλάδα του Ευρώτα, ως αντίπαλος, σε μια ομάδα στην οποία εργάστηκε δημιουργώντας ένα εκρηκτικό σύνολο που πρωταγωνίστησε πρόπερσι στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

 

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Γιάννη Λέντζα

Εθιμοτυπική επίσκεψη, με πολλή όμως σημασία, πραγματοποίησε ο Παμβουπρασιακός, στο Δημαρχείο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, στο γραφείο του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα, ο οποίος είχε την περασμένη Τρίτη, την ονομαστική το εορτή. Ο Γιάννης Λέντζας, εκτός από Δήμαρχος, είναι και διοικητικός επικεφαλής του Παμβουπρασιακού, προερχόμενος μην το ξεχνάμε, από τα σπλάχνα της ομάδας

 

«Θερμές και εγκάρδιες ευχές έδωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ την Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020, καθώς παρευρέθη σύσσωμο την ημέρα της εορτής του Δήμαρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννη Λέντζα στο γραφείο του στο Δημαρχιακό κτίριο.

Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ καθώς και οι  ποδοσφαιριστές μας, ευχήθηκαν στον κ. Λέντζα να έχει υγεία και δύναμη για το πολυεύθυνο έργο του και πλούσιο τον φωτισμό του Θεού σε κάθε του δραστηριότητα προς όφελος των πολιτών του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.
Επίσης, όλοι τον ευχαρίστησαν για την μέχρι τώρα υποδειγματική μεταξύ τους συνεργασία
».