ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Με πίστη την Κυριακή στο Διαβολίτσι

  • 17
    Shares

Προερχόμενη από τη νίκη σε βάρος του Διαγόρα, με άλλο αέρα πλέον, αισθανόμενος σαφώς καλύτερα βαθμολογικά, ετοιμάζεται ο Παμβουπρασιακός για το παιχνίδι της Κυριακής στο Διαβολίτσι. Ένα παιχνίδι με όλα τα χαρακτηριστικά ενός τελικού και για τις δυο ομάδες, κρίσιμο από κάθε άποψη και για τους γηπεδούχους. Αυτό το στοιχείο, η ανάγκη δηλαδή για τους Μεσσήνιους να φτάσουν στη νίκη, βγάζει σημαντικό μερίδιο βάρους από τις πλάτες των Ταύρων, οι οποίοι πηγαίνουν με πίστη ότι μπορούν να γυρίσουν στη Βάρδα με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, μετά και την επάνοδο του Αντώνη Λιόση, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του λόγω καρτών. Συνεπώς η αποστολή θα είναι πλήρης και θα αναχωρήσει την Κυριακή το πρωί με προορισμό τη μεσσηνιακή κωμόπολη.

Στις τάξεις του Παμβουπρασιακού, υπάρχει μόνο ένας στόχος και δεν είναι άλλος από τη γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. Το γεγονός ότι βαθμολογικά δείχνουν ικανοί ακόμα και να κόψουν πρώτοι το νήμα, δεν τους αποπροσανατολίζει. Η ομάδα άλλαξε σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, συνεπώς ο στόχος της ήταν και παραμένει να δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για τη νέα σεζόν, στην οποία οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες, δεδομένου ότι η Γ΄ Εθνική θα αναβαθμιστεί.


  • 17
    Shares