Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
15.8 C
Pýrgos

ΠΑΟΒ: Με προβλήματα στην άμυνα ενόψει Αίαντα

spot_img

Προβλήματα έχουν συσσωρευτεί στον Παμβουπρασιακό, σε μια χρονική στιγμή που η ομάδα χρειάζεται άμεσα συγκομιδή βαθμών, προκειμένου να βγει από τη δύσκολη θέση, να ανακάμψει βαθμολογικά και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την παραμονή της στη Γ΄ Εθνική. Παραμονές της αναμέτρησης στη Γαστούνη με τον Αίαντα, η συμμετοχή δυο εκ των τριών κεντρικών αμυντικών της ομάδας είναι αμφίβολη.

Ο Δημήτρης Παπασπηλιόπουλος και ο Σωτήρης Νικολακόπουλος, αντιμετωπίζουν προβλήματα, με τον πρώτο να βρίσκεται εκτός προπονήσεων δυο βδομάδες, ενώ τον δεύτερο να αγωνίζεται με ένεση στο παιχνίδι κόντρα στον Τηλυκράτη. Και βέβαια, υπάρχει πάντα και ο Βασίλης Μαυρόπουλος, ο οποίος μετείχε την περασμένη Κυριακή για πρώτη φορά στην αποστολή, ωστόσο αποτελεί ηχηρό ερωτηματικό ο βαθμός ετοιμότητάς του για ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι, όπως αυτό της ερχόμενης Κυριακής. Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Βασίλης Βασιλόπουλος, ο οποίος δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Τηλυκράτη λόγω καρτών.

Η αποτίμηση της κατάστασης

Ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής στη Γαστούνη, εκτός πρέπει να θεωρείται ο Παπασπηλιόπουλος, ο οποίος δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Εκτός προπονήσεων έχει μείνει και ο Νικολακόπουλος, ο οποίος έδειξε επηρεασμένος την περασμένη Κυριακή. Συνεπώς και αυτός ίσως να μην ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, οπότε να πάμε υποχρεωτικά σε μια άμυνα τετράδας, με το κέντρο της άμυνας να συμπληρώνεται από τον Θωμά, πλάι στον Σακελλαρόπουλο. Και βέβαια, οι μέρες θα δείξουν πόσο έτοιμος θα είναι ο Τσιρίκος, ο οποίος αν και σε covid test που υποβλήθηκε ήταν αρνητικός, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί την περασμένη Κυριακή επειδή είχε πυρετό.

Ο ηγετικός Αντώνης Λιόσης

ΠΑΟΒ: Με προβλήματα στην άμυνα ενόψει Αίαντα

Βέβαια σε κάθε περίσταση, το «νόμισμα» έχει δυο όψεις. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, παρά το νεαρό της ηλικίας της, υπάρχει και ένα θετικό στοιχείο. Και είναι η παρουσία του Αντώνη Λιόση. Μια ηγετική φυσιογνωμία στη μεσαία γραμμή ο Λιόσης, ένα σημείο αναφοράς για την ομάδα. Το σθένος και η αποφασιστικότητά του, αποτελούν οδηγό για την υπόλοιπη ομάδα. Ο Λιόσης, στα 38 του χρόνια, θα έλεγε κανείς ότι την περασμένη Κυριακή και για ένα μισάωρο, κρατούσε μόνος του τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη. Κάτι το απρόσμενο γκολ που δέχθηκε η ομάδα, κάτι η κόπωση, αλλά και το γεγονός ότι δεν υπήρχαν οι βοήθειες, η παρουσία του Λιόση, δεν ήταν αρκετή για να πάρει η ομάδα το αποτέλεσμα. Ήταν όμως μια παρουσία η οποία δίνει ελπίδα, ότι η ομάδα θα μπορέσει να ανακάμψει και με ηγέτη αυτόν, να μπορέσει τουλάχιστον στη δεδομένη δύσκολη συγκυρία να βγει από το τούνελ και να κοιτάξει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα