Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
16.7 C
Pýrgos

ΠΑΟΒ: Νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. ο Νίκος Γιαννίτσης

spot_img

Αναδιάρθρωση στο νέο Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Β είχαμε, στη θέση του Προέδρου. Ο Νικόλαος Γιαννίτσης, ένας νέος άνθρωπος, επιχειρηματίας από την περιοχή της Βάρδας, αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου

Ο Νίκος Γιαννίτσης, έχει και στο παρελθόν διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Β, επί Προεδρίας του Νίκου Βραχνή. Βρίσκεται τα τελευταία χρόνια κοντά στην ομάδα και η διοίκηση, η οποία επί της ουσίας παραμένει η ίδια με εκείνη των προηγούμενων ετών, ανέθεσε στον Νίκο Γιαννίτση τον τιμητικό τίτλο του Προέδρου.

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, αλλά έχει δείξει και ο Παμβουπρασιακός, το μοντέλο διοίκησης του συλλόγου δεν είναι “προεδροκεντρικό”. Δεν πρόκειται δηλαδή για έναν Πρόεδρο ο οποίος αποφασίζει μόνος του για τα πάντα, ή χρηματοδοτεί μόνος του τα πάντα. Αντιθέτως, ο Πρόεδρος είναι το πρόσωπο εκείνο που τίθεται επικεφαλής σε ένα διοικητικό σχήμα, ως “πρώτος μεταξύ ίσων”, ο οποίος έχει λόγο και ψήφο, ισότιμα με όλα τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.. Γι’ αυτό εξάλλου και ανά τακτά χρόνικά διαστήματα, έχουμε αλλαγές στις θέσεις του Δ.Σ. και βέβαια και στον προεδρικό θώκο, αθόρυβα και χωρίς να επηρεάζεται σε τίποτα η πορεία και ο σχεδιασμός του συλλόγου, ο οποίος είναι ενιαίος και συναποφασίζεται από τα μέλη της διοίκησης και την ομάδα εκείνων οι οποίοι αποτελούν τους χρηματοδότες.

Όπως αναφέρουν διοικητικοί κύκλοι του ΠΑΟΒ, η επιλογή του Νίκου Γιαννίτση από τα μέλη της διοίκησης, έχει να κάνει με την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια και την αθόρυβη στήριξή του προς την ομάδα, πράγματα τα οποία ταιριάζουν απόλυτα στο προφίλ του συλλόγου. Ο Νίκος Γιαννίτσης, απο πολύ μικρός ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας, ασχολείται επαγγελματικά με το εμπόδιο ζωοτροφών, είναι μόλις 34 ετών. Και αξίζει αυτό να σημειωθεί, καθώς πρόκειται για τον νεαρότερο Πρόεδρο στην ιστορία του Παμβουπρασιακού.

Ο Σταύρος Μπόμπολας προπονητής της ακαδημίας ΠΑΟΒ: Νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. ο Νίκος Γιαννίτσης

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΒ, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σταύρο Μπόμπολα, ο οποίος έχει την ευθύνη εκγύμνασης των τμημάτων υποδομής:

“Η διοίκηση της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ΣΤΑΥΡΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ο οποίος συνεχίζει στην θέση του υπεύθυνου προπονητή  όλων τον τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας μας. Άπαντες στην οικογένεια του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ του ευχόμαστε να έχει μια παραγωγική χρονιά στον νευραλγικό τομέα των ακαδημιών  με πολλές επιτυχίες”.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα