ΠΑΟΒ: Νέο ξεκίνημα, από μια… ιστορία παλιά!

spot_img

Προτεινόμενα

 

 

Το Πρωτάθλημα για τον ΠΑΟ Βάρδας αρχίζει την Κυριακή! Αυτό παραδέχονται όλοι στην ομάδα, αυτό είναι η αλήθεια, καθώς οι Πράσινοι κλήθηκαν σε αυτό το ξεκίνημα να αντιμετωπίσουν ένα δύσκολο πρόγραμμα, κάποιες ατυχίες, αλλά και απουσίες.

Αποτέλεσμα αυτού η ομάδα να καταλαμβάνει μια πλασματική θέση στο βαθμολογικό πίνακα, κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με έναν μόλις βαθμό.  Την Κυριακή η «Μπάρτσα» καλείται να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, από μια… ιστορία παλιά, με ένα παιχνίδι και έναν αντίπαλο τον οποίο όσα χρόνια κι αν περάσουν, κανείς δεν θα ξεχάσει τις επικές «μάχες» των δυο ομάδων για την κατάκτηση του τίτλου της Δ΄ Εθνικής το 2004.

Βέβαια η Ζάκυνθος δεν είναι ακριβώς η ομάδα εκείνη που βρέθηκε στο δρόμο του ΠΑΟΒ, αλλά μια «μεταλλαγμένη» Ζάκυνθος, με το ΑΦΜ του Ζακυνθιακού, στο οποίο έχουν προστεθεί το όνομα και τα χρώματα της ιστορικής ομάδας του Τζάντε.

 

Χωρίς Αντώνη Λιόση

Ο Ηλίας Φωτόπουλος, δεν θα έχει σε αυτό το παιχνίδι στη διάθεσή του τον Αντώνη Λιόση, ο οποίος είναι τιμωρημένος με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του στο ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη και την Κυριακή εκτίει τη δεύτερη. Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Νίκος Ντόμας, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

 

Με τη βοήθεια του κόσμου…

Και βέβαια, ο ΠΑΟΒ στο παιχνίδι αυτό περιμένει τη στήριξη του κόσμου του, όπως συνέβη και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Η ομάδα της Βάρδας, θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα και εκτός από τους βαθμούς, να ανακτήσει και το ψυχολογικά την απαιτούμενη δύναμη, ώστε να μπορέσει να φτάσει στο στόχο της.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα