ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Νέο τριπλό «χτύπημα»-Πήρε Σωτήρη Μικελάτο


Στην απόκτηση του Σωτήρη Μικελάτου προχώρησε ο Παμβουπρασιακός, ενός επιθετικού ο οποίος θα πλαισιώσει τους Βαγγέλη Λαθύρη, Θανάση Μπακατσέλο και Δημήτρη Μικελάτο στην επίθεση. Παράλληλα, απέκτησε και τον Νίκο Μωραΐτη, αριστερό οπισθοφύλακα, ο οποίος θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Χριστόπουλος, ο οποίος έφυγε για φαντάρος.

 

Οι Ταυροι, περιμένουν και την έλευση του Κώστα Σταθόπουλου κάτω από τα γκολπόστ, από τον Αστέρα, προκειμένου να καλύψουν το κενό του αποχωρήσαντα Βορύλλα. Και με τον τρόπο αυτό, ολοκληρώνουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις. Εκτός από τους Μικελάτο και Μωραΐτη, ο Παμβουπρασιακός ανακοίνωσε και επίσημα τον Βαγγέλη Λαθύρη, έναν παίκτη με τον οποίο είχε έρθει σε συμφωνία εδώ και μερικές μέρες.

 

Η ανακοίνωση για τον Λαθύρη:

Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή  Ευάγγελου Λαθύρη ο ικανότατος και έμπειρος επιθετικός συμφώνησε με την ομάδα μας .Η διοίκηση της ομάδας μας θέλει να ευχαριστήσει την γενικό αρχηγό του Παμίσου Μεσσήνης Αγγελική Μαντά για την άψογη συνεργασία στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ευχόμαστε στον Βαγγέλη υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

Η ανακοίνωση για τον Μωραΐτη

Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή  Μωραΐτη Νικόλαο ο νεαρός αμυντικός  συμφώνησε με την ομάδα μας. Ευχόμαστε στον Νίκο υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

Η ανακοίνωση για τον Μικελάτο:

Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή  Μικελάτου Σωτήρη  ο ικανότατος και έμπειρος παίχτης  συμφώνησε με την ομάδα μας .

Ευχόμαστε στον Σωτήρη υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας.