ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: «Νίκη και μόνο νίκη» απέναντι στον Παλληξουριακό

  • 23
    Shares

Η νίκη και οι τρεις βαθμοί, είναι το μοναδικό ζητούμενο την ερχόμενη Κυριακή στον Παμβουπρασιακό. Αυτό διατείνονται άπαντες στην ομάδα, με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο. Άλλο αποτέλεσμα πέραν των τριών βαθμών, δεν υπάρχει στην «ατζέντα», σε μια ομάδα, στην οποία δεν το κρύβουν άλλωστε ότι δεν είναι ικανοποιημένο μόνο από την ισοπαλία στην Πάτρα και ο στόχος τους δεν είναι απλά να πλασαριστούν μέσα στις πρώτες οκτώ προνομιούχες θέσεις.

Στα θετικά η σοβαρότητα στο παιχνίδι της Πάτρας, το μηδέν παθητικό, αλλά και το γεγονός ότι οι Ταυροι δεν έχουν απουσίες και θα κατέλθουν «πάνοπλοι» στο παιχνίδι αυτό. Ίσως η «ατολμία» στο παιχνίδι της πρεμιέρας, είναι ένα στοιχείο το οποίο συζητήθηκε, στοιχείο το οποίο ανέδειξε και ο Μίκι Τσίρκοβιτς μέσα από τις δηλώσεις του. Κάτι το οποίο ολόκληρη την εβδομάδα, προσπαθεί να αλλάξει. Στόχος είναι η ομάδα να διεκδικεί περισσότερα από τα παιχνίδια, ώστε να πάρει και περισσότερα. Και το παιχνίδι απέναντι στον «πρωτοπόρο» Παλληξουριακό, δεν μπορεί παρά να είναι ένα τέτοιο παιχνίδι. Δηλαδή ένα ματς στο οποίο το ζητούμενο δεν μπορεί για την ομάδα της Βάρδας, εκτός από τη νίκη.

Φυσικά το παιχνίδι, όπως και κάθε παιχνίδι, κρύβει παγίδες. Τουλάχιστον σε αυτό το ξεκίνημα, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολο κανένα παιχνίδι, γι’ αυτό και η ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή από το πρώτο λεπτό, αλλά και με στόχο να μην αφήσει περιθώρια στον αντίπαλο.


  • 23
    Shares