ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Νοκ-άουτ ο Παναγιώτης Τσιρίκος-Πίστη για νικηφόρο αποτέλεσμα


Με μια πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο Παμβουπρασιακός στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Εθνικό Σκουλικάδου. Πρόκειται για τον 19χρονο Παναγιώτη Τσιρίκο, ο οποίος στο παιχνίδι απέναντι στον Αίαντα, αποχώρησε με πρόβλημα στον δικέφαλο. Ο Τσιρίκος, δεν μπόρεσε να προπονηθεί αυτή την εβδομάδα, όντας απών και από τη σημερινή προπόνηση, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δύσκολα θα τον συμπεριλάβει ο Μίκι Τσίρκοβιτς στην εικοσάδα.

Βεβαίως από το παιχνίδι απέναντι στον Αίαντα, ο Παμβουπρασιακός, έφυγε με ένα μεγάλο κέρδος. Και το κέρδος αυτό ήταν η εμφάνιση του Γιάννη Φερεκίδη, ενός νεαρού ο οποίος με την είσοδό του στην επανάληψη, κατάφερε να δώσει πνοή στη μεσαία γραμμή της ομάδας, αφήνοντας πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια.

Οι Ταύροι, προετοιμάζονται την Κυριακή με μοναδικό στόχο τη νίκη. Έχουν αντιληφθεί ότι δίνουν ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν, καθώς είναι και το τελευταίο στην έδρα τους μέχρι τη λήξη. Και κατά συνέπεια, οι τρεις βαθμοί, θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα “χτίσουν” την προσπάθειά τους για είσοδο στην πρώτη προνομιούχο οκτάδα του Πρωταθλήματος. Στη Βάρδα γνωρίζουν ότι έχουν απέναντί τους μια πολύ επικίνδυνη ομαδα, η οποία βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι, ωστόσο μπαίνουν στο γήπεδο με πίστη στις δυνατότητές τους και θέληση για τη νίκη, με την οποία θα κεφαλαιοποιήσουν το αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας στο ηλειακό ντέρμπι.