ΠΑΟΒ-Ξενοφών 4-1: Βρίσκει δημιουργία, βάζει γκολ…

spot_img

Προτεινόμενα

Ένα εικοσάλεπτο χρειάστηκε ο Παμβουπρασιακός για να επιβάλλει την ανωτερότητά του στο φιλικό απέναντι στον Ξενοφώντα. Σημείωσε σε αυτό το διάστημα τρία γκολ, σε ένα παιχνίδι που νίκησε με σκορ 4-1. Εφτά τέρματα σε δυο φιλικά παιχνίδια, δες τα λες κι άσχημα, για μια ομάδα η οποία τώρα αρχίζει να βρίσκει τους επιθετικούς της προσανατολισμούς και τους αυτοματισμούς της.

Ο Θανάσης Μπίσα, άνοιξε το σκορ στο 7΄, για να έρθει ο Πυρρής, με δυο δικά του γκολ να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Σακελλαρόπουλος ανέβασε στο δεύτερο μέρος το σκορ στο 4-0, για να μειώσει ο Ξενοφών λίγο πριν το φινάλε, με πέναλτι που κέρδισε ο Τσίτσος και αξιοποίησε ο ίδιος.

Ο Ξενοφών και ενώ το σκορ ήταν 3-0 είχε δοκάρι σε απευθείας φάουλ του Μιλοσέσκι στο 34΄και στο 39΄, είχε νέο δοκάρι με τον Μπακατσέλο.

Ο Ξενοφών, έδειξε και πάλι πολύ καλά στοιχεία, οπωσδήποτε βέβαια στο σημερινό φιλικό είχε να αντιμετωπίσει μια ομάδα Γ΄ Εθνικής, οπότε και τα οποιαδήποτε λάθη, ή νεκρά σημεία, δεν συγχωρούνται. Παρά ταύτα, είχε και αυτός στιγμές δημιουργίες και στην επανάληψη ισορρόπησε το παιχνίδι.

ΠΑΟΒ: Τσεκούρας, Διονυσόπουλος, Πλαστουργός ΙΙ, Νικολακόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Λιόσης, Φερεκίδης, Θωμάς, Λαθύρης, Μπίσα, Πυρρής (Καφεντζής, Θεοδωρόπουλος, Πλαστουργός Ι, Παλούμπης, Σίνος, Διαμαντόπουλος).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Ηλιόπουλος, Καββαθάς, Τσίτσος, Γ. Καλαντζής, Μιλοσέσκι, Βαγγόπουλος, Πεσκελίδης, Μπακατσέλος, Θ. Κωνσταντόπουλος, Τσιγκούνης (Κύτταρης, Αντύπας, Φωτόπουλος, Α. Κουτσογιαννάκης, Αποστολάκος).

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα