ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΒ: Παρελθόν ο Μέλε, πάει Ναύπακτο

Παρελθόν από τον ΠΑΟ Βάρδας αποτελεί ο Αλέξανδρος Μελετίδης. Οι δυο πλευρές, συμφώνησαν από κοινού να λυθεί η συνεργασία. Ο Μελετίδης, είναι αλήθεια ότι δεν δικαίωσε τις προσδοκίες της ομάδας. Βεβαίως, δεν άργησε καθόλου να βρει αμέσως νέα ποδοσφαιρική στέγη και μάλιστα με μια πολύ καλή οικονομικά συμφωνία για τέσσερις μήνες, στη Ναύπακτο, όπου θα συναντήσει τον Δημήτρη Μικελάτο και τον Θοδωρή Σαμπανέι.

Όσο για τον ΠΑΟΒ, αυτός βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, αν και για την ώρα, το βάρος στη γραμμή κρούσης της ομάδας θα σηκώσουν οι Κωνσταντινίδης, Νικολόπουλος, Καλογερόπουλος και Ράλλης.

Μάλιστα ο νεαρός Θανάσης Καλογερόπουλος, έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση στον Πύργο και ο Κωνσταντινίδης δείχνει ότι τον εμπιστεύεται, καθώς εκτός των άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε να τον παραχωρήσει σε ομάδα η οποία του τον ζήτησε.

Κοπή πίτας αύριο

Στο μεταξύ, αύριο το βράδυ ο ΠΑΟ Βάρδας κόβει την πίτα του:

«Το Δ.Σ της ομάδας του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την Ετήσια Εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 στο Deza Vu Cafe Cocktail Bar

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας, να βρεθούμε όλοι μαζί και να ανταλλάξουμε όμορφες ευχές για την καινούργια χρονιά.

Ώρα προσέλευσης 21:00μ.μ.».