ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Παρελθόν ο Νίκος Ανδριέλος-Πιάνουν δουλειά από βδομάδα στο σύλλογο 


Το νέο Δ.Σ. του ΠΑΟΒ είναι έτοιμο, κατά συνέπεια όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο. Κάποιες τελικές λεπτομέρειες αναμένεται μόνο να ρυθμιστούν, ενώ την ερχόμενη βδομάδα θα κλείσει και το θέμα του προπονητή, με όλες τις ενδείξεις να κάνουν λόγο ότι τα ηνία θα αναλάβει ο Μίκι Τσίρκοβιτς. Στο μεταξύ, παρελθόν μετά από πέντε χρόνια στην ομάδα αποτελεί ο Νίκος Ανδριέλος, ο οποίος ανακοίνωσε στους ιθύνοντες ότι θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του τοπικού.

Πλέον πρώτο μέλημα των ανθρώπων της Βάρδας είναι να κλείσει οριστικά και με τη βούλα το θέμα του προπονητή. Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, όλα συγκλίνουν ότι την ερχόμενη Τετάρτη θα έχουμε οριστικές απαντήσεις στο θέμα αυτό. Από τα στιγμή που θα κλείσει το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, σειρά παίρνει πλέον το ρόστερ.

Και στο θέμα αυτό, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πιθανή έλευση του Μίκι Τσίρκοβιτς έχει αλλάξει άρδην το κλίμα και πολλοί ποδοσφαιριστές που είχαν στο μυαλό τους να αποχωρήσουν, πλέον σκέφτονται πολύ σοβαρά την παραμονή στην ομάδα. Εξάλλου η παρουσία του Τσίρκοβιτς στην ομάδα, θα λειτουργήσει σαν κράχτης για πολλούς ακόμα ποδοσφαιριστές, εντός και εκτός ομάδας.