ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Παρελθόν ο Ντίνος Σπυρόπουλος

  • 14
    Shares

Η ήττα του Παμβουπρασιακού στην Πάτρα και δύσκολη βαθμολογική θέση της ομάδας, επιφέρουν εξελίξεις στις τάξεις των Ταύρων.

Ο Ντίνος Σπυρόπουλος αποτελεί παρελθόν και η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού.

Η Διοίκηση του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας, με τον προπονητή κ. Ντίνο Σπυρόπουλο και τον ευχαριστεί θερμά για την προσπάθεια που κατέβαλε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο πάγκο της ομάδας μας. Τέλος του εύχεται από καρδιάς καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας”, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

 

Η διοίκηση του Παμβουπρασιακού, θα συνέλθει αύριο προκειμένου να συζητήσει για τη διάδοχη κατάσταση και ποιον θα αποφασίσει να προσλάβει στο πόστο του νέου τεχνικού. Εάν χρειαστεί, πράγμα που είναι και το πιθανότερο, η ομάδα θα αγωνιστεί την Τετάρτη με υπηρεσιακό τεχνικό τον Χρήστο Κουτσούμπα. Υπάρχει δε και ένα ενδεχόμενο να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο με τον Χρήστο Κουτσούμπα στον πάγκο της η ομάδα και να πάει πιο ήρεμα στη διακοπή σε πρόσληψη νέου τεχνικού, δεδομένου ότι το παιχνίδι της Κυριακής με το Διαβολίτσι είναι και το τελευταίο πριν τα Χριστούγεννα.


  • 14
    Shares