Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

ΠΑΟΒ: Ράμματα ο Πέκεζ -Μίκι:«Είμαστε μέσα στους στόχους» -Αεροπορικώς στη Ρόδο-Το βίντεο με Ραφήνα

spot_img

Αεροπορικώς θα μεταβεί στη Ρόδο το Σάββατο ο Παμβουρπασιακός, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Φοίβο. Από το παιχνίδι αυτό θα λείψει ο Αντώνης Λιόσης ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Αντίθετα κανονικά θα βρίσκεται στην αποστολή ο Ντούσαν Πέκεζ, ο οποίος σε μια σύγκρουση χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να του τοποθετηθούν ράμματα, χωρίς όμως αυτό να καθιστά την επάνοδό του απαγορευτική.

Στην αποστολή για τη Ρόδο, θα βρίσκεται και ο Νίκος Ντόμας, η απουσία του οποίου και η φαντασία που προσθέτει στο παιχνίδι της ομάδας έλειψε στο χθεσινό παιχνίδι, λόγω τραυματισμού. Στις τάξεις του Παμβουρπασιακού, επικρατεί προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας. Αυτό επισημαίνει και ο Μίκι Τσίρκοβιτς, ο οποίος τονίζει ότι ο τρόπος που έπαιξε η ομάδα του δεν είναι ο τρόπος που τον εκφράζει. Για άλλη μια φορά ωστόσο στάθηκε ασπίδα στους ποδοσφαιριστές του και υπογράμμισε ότι κανείς δεν μπορεί να στήσει την ομάδα του στον τοίχο, μια ομάδα με μικρό ρόστερ, το οποίο παλεύει απέναντι και στην κόπωση των συνεχόμενων παιχνιδιών: «Είναι άλλο πράγμα να γίνεται κριτική στην ομάδα και άλλο πράγμα να υπάρχει προκατάληψη. Το δεύτερο είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το δεχτώ, γιατί στην πρώτη αποτυχία, σε περιμένουν στη γωνία. Είναι μια δύσκολη χρονικά στιγμή, στην οποία θα καθίσω με τους παίκτες μου να βρούμε τις λύσεις. Διαθέτουμε εξαιρετικούς παίκτες, αλλά λίγους σε αριθμό. Αυτό είναι κάτι το οποίο ξέρουμε. Ποτέ δεν είπα εξάλλου ότι πάμε για Πρωτάθλημα. Το έχω πει πάμπολλες φορές και παλιότερα και πιο πρόσφατα. Λυπάμαι που δικαιώνομαι, αλλά έτσι είναι. Όλοι μας θα κριθούμε στο τέλος και όχι τόσο νωρίς. Αυτή τη στιγμή η ομάδα μου βρίσκεται μέσα στους στόχους της, όπως τους έχει οριοθετήσει η διοίκηση. Και οι στόχοι μας είναι δυο. Άνετη παραμονή στο Πρωτάθλημα και κατάκτηση του τίτλου στο Κύπελλο. Και στους δυο στόχους είμαστε μέσα».

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές από το χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα στον Παμβουπρασιακό και τη Θύελλα Ραφήνας:

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα