ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Ραμαντάνης για τη θέση του αριστερού μπακ


Ο Αλέξανδρος Ραμαντάνης με τον Δημήτρη Νικολάου, λίγο αφότου ο αριστερός οπισθοφύλακας υπέγραψε στους Ταύρους.

Έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει περάσει και από τα ηλειακά γήπεδα, έστω και για μικρό χρονικό διάστημα, τον Αλέξανδρο Ραμαντάνη, απέκτησε ο ΠΑΟ Βάρδας. Ένας παίκτης ο οποίος αγωνίστηκε στον ΠΦΟ Πανόπουλου, για ένα χρόνο και ο οποίος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟ Βάρδας για να καλύψει τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

Ο Ραμαντάνης ξεκίνησε από τους νέους της Παναχαϊκής και μετά έπαιξε σε Ζαβλάνι, Αιολικό, Αχαϊκή, ΠΦΟ Πανόπουλου, στη Λήμνο στον Άρη Μούδρου και τον κεραυνό Αγίου Δημητρίου, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Πάτρα και τον Αετό Πατρών.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:  ” Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ΡΑΜΑΝΤΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ που γεννήθηκε στις 6/7/1989 που καλύπτει την αριστερή πλευρά του γηπέδου και αγωνίζοταν στην ομάδα του Αετού Πατρών. Το Διοικητικό Συμβούλιο τον καλωσορίζει στην οικογένειά μας και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

Αποχώρησε ο Πρίφτης

Στο μεταξύ, από τον ΠΑΟ Βάρδας αποχώρησε ο Γεράσιμος Πρίφτης.

Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΠΡΙΦΤΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟ.

Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο “.

 

Ευχαριστήριο στον Στέφανο Λάζαρη

Στο μεταξύ, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων αποχώρησε από την ομάδα ο φυσικοθεραπευτής Στέφανος Λάζαρης, ο οποίος και αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Καποτά ήδη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΒ δεν φρόντισε να ευχαριστήσει τον Λάζαρη για τη συνεργασία τους: ” Η ομάδα της Βάρδας ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της με τον φυσικοθεραπευτή ΛΑΖΑΡΗ ΣΤΕΦΑΝΟ λόγω αυξημένων υποχρεώσεων του τελευταίου.

Τον ευχαριστεί ιδιαίτερα για τη βοήθεια του τα δύο τελευταία χρόνια καθώς η συμβολή του με τις υπηρεσίες του προς τους ποδοσφαιριστές μας ήταν πολύ σημαντικές στις επιτυχίες της ομάδας όλο αυτό το διάστημα. Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο “.