ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Ένας… ταύρος, στα πράσινα. Σούπερ κίνηση με Μικελάτο-Πλήρης επιβεβαίωση του ilia.news


Ο Δημήτρης Μικελάτος, λίγο μετά τις υπογραφές, με τον Γιάννη Λέντζα.

Ένα ικανότατο επιθετικό όπλο στη μηχανή του προσθέτει ο ΠΑΟ Βάρδας, αποκτώντας και επίσημα τον Δημήτρη Μικελάτο. Προς πλήρη επιβεβαίωση του ilia.news, το οποίο πριν από δέκα μέρες είχε φέρει στο «φως» της δημοσιότητας την προφορική συμφωνία με τον Αχαιό επιθετικό, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από τον ΠΑΟ Βάρδας, καθώς ολοκληρώθηκαν και τα τυπικά και έπεσαν οι υπογραφές.

Ο ΠΑΟ Βάρδας, ανακοίνωσε λοιπόν και επίσημα την απόκτηση του Δημήτρη Μικελάτου, του ποδοσφαιριστή ο οποίος πέρυσι έκανε έναν φοβερό πρώτο γύρο με τον Αστέρα Βλαχιώτη και τερμάτισε πρώτος στη βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, πριν τα οικονομικά προβλήματα χτυπήσουν την πόρτα της ομάδας.

Ο Δημήτρης Μικελάτος, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και σε άλλες ομάδες με πρωταγωνιστική παρουσία, ενώ ο Μίκι Τσίρκοβιτς, του τρέφει απεριόριστη εκτίμηση, όντας ένας ποδοσφαιριστής με τον οποίο έχουν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία. Άλλωστε ο Μικελάτος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟ Βάρδας:

Σε μεγάλη μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ καθώς υπήρξε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή ΜΙΚΕΛΑΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ και ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας πλεον υγεία και πολλές επιτυχίες και προσωπικές διακρίσεις
“.

 

Πριν από δέκα μέρες, το ilia.news, είχε αποκαλύψει την επικείμενη μεταγραφή, αλλά και τη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί, μέσα από την οποία είχε επέλθει η συμωνία.

Διαβάστε εδώ:

https://ilia.news/αποκλειστικό-μια-ανάσα-από-τη-βάρδα-ο/