ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: «Στοίχημα» η παρουσία του Μικελάτου-Εβδομάδα θεραπειών


Πάνω στον Δημήτρη Μικελάτο έχουν πέσει στον Παμβουπρασιακό, προκειμένου να μπορέσει να προλάβει να αγωνιστεί. Γι’ αυτό και ολόκληρη την εβδομάδα, δούλεψε αποσπασματικά, ακολουθώντας θεραπεία στον αστράγαλο, για ένα πρόβλημα το οποίο προέκυψε από το παιχνίδι στο Διαβολίτσι και υποτροπίασε απέναντι στη Ζάκυνθο. Η διακοπή βοήθησε τον έμπειρο επιθετικό μέσο και οι πιθανότητες είναι με το μέρος του να μπορέσει να αγωνιστεί.

Στην ομάδα της Βάρδας, ετοιμάζονται για το ηλειακό ντέρμπι στη Γαστούνη, με τον Μίκι Τσίρκοβιτς να έχει παρακολουθήσει τον Αίαντα στο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι του, αναλύοντας στους παίκτες του κάθε πτυχή του αντιπάλου. Οι Ταύροι, θέλουν να κρατήσουν το πάθος και τη σοβαρότητα με την οποία αγωνίστηκαν απέναντι στη Ζάκυνθο, ευελπιστώντας αυτή τη φορά ότι θα είναι πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, ώστε να φύγουν με μια νίκη από τη Γαστούνη, η οποία θα τους χαρίσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Οι τόνοι βέβαια πάντα παραμένουν χαμηλοί, ενώ το «κλίμα» στην ομάδα είναι άριστο, με τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν από τη διακοπή του Πάσχα ανανεωμένοι και αποφασισμένοι να γυρίσουν την Κυριακή στη Βάρδα με τη νίκη στις «αποσκευές» τους.