ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Στο 75’ «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Ηλειακού


Μπορεί τις δυο ομάδες να χωρίζει μια κατηγορία, μπορεί ο Ηλειακός να βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, όμως χρειάστηκε να φτάσουμε στο 78’ για να «ξεκλειδώσει» ο ΠΑΟΒ την άμυνα της ομάδας των Λεχαινών και να φτάσει τελικά στη νίκη, με την οποία έκανε το νικηφόρο ποδαρικό στο Κύπελλο Market In.

Το ματς ήταν επιθετικός μονόλογος του ΠΑΟΒ, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα νωρίς, με αποτέλεσμα το ματς να αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον. Κορυφαία χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΒ, ήταν το δοκάρι σε σουτ του Περικλή Πολίτη στο 60΄.

Για ακόμα ένα παιχνίδι (όπως και σε εκείνο με τη Ζάκυνθο), το δρόμο για τη νίκη του ΠΑΟΒ, άνοιξε ο Δημήτρης Νικολόπουλος στο 75΄, για να έρθει τρία λεπτά αργότερα ο Καλογερόπουλος και να «σφραγίσει» την επικράτηση της «Μπάρτσα».

Στο ντεμπούτο του Μιχάλη Παπουτσή στον πάγκο του Ηλειακού, οι Γαλάζιοι έδειξαν μαχητικότητα και διάθεση για να κυνηγήσουν το παιχνίδι, αν και έπαιζαν με έναν ανώτερο ποιοτικά αντίπαλο.

Ηλειακός: Φλίγκος , Σαραντόπουλος,  Χριστοφοράτος, Ν. Κουρής, Διαμαντόπουλος, Τριτάρης, Γκούσκος (82΄Θ. Κουρής), Κοντάνας (60΄Μαράτος), Μαρινόπουλος, Παναγόπουλος (79΄Παναγιωτόπουλος), Αναστασόπουλος (46΄Παπαχριστόπουλος).

ΠΑΟΒ: Κωνσταντινόπουλος, Π. Πολίτης (78΄Σώκκαλης), Κουργιαλάς, Παλιάτσας (70΄Ανδριέλος), Αργυρίου, Γ. Πολίτης (66΄Χούσα), Ντόμας, Ράλλης, Μάζης (55΄Νικολόπουλος), Καλογερόπουλος.