ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Συνεχίζει ο Χρήστος Κουτσούμπας προπονητής τερματοφυλάκων-Φυσικοθεραπευτής ο Καποτάς


 

Όλοι στη Βάρδα έχουν να λένε για την εξαιρετική δουλειά που κάνει τα τελευταία χρόνια ο Χρήστος Κουτσούμπας, από τη θέση του υπεύθυνου για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων. Κορυφαία απόδειξη της καλής δουλειάς του, ο νεαρός Κώστας Καπούταγλης, ο οποίος με τις εκπληκτικές εμφανίσεις που έκανε πέρυσι στη Βάρδα, πήρε μεταγραφή για την Παναχαϊκή.

Έτσι λοιπόν, ο Μίκι Τσίρκοβιτς, θα έχει ένα ικανό επιτελείο στελεχών, με πλούσιες εμπειρίες, όπως οι Σιάφλας, Κουτσούμπας, ενώ ένας ακόμα έμπειρος στο χώρο έρχεται να προστεθεί και είναι ο Γιώργος Καποτάς, ο οποίος θα έχει την ευθύνη της μυϊκής αποκατάστασης και φυσικοθεραπείας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ενδεικτικό του γεγονότος ότι στον ΠΑΟ Βάρδας δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του, είναι η άμεση πρόσληψη των συνεργατών του Μίκι Τσίρκοβιτς και η ανακοίνωση αυτών, έτσι ώστε η ομάδα να μπει στις 23 Ιουλίου στο γήπεδο και να ξεκινήσει απερίσπαστη την προετοιμασία της, έχοντας τα πάντα τακτοποιημένα και οργανωμένα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Η ομάδα του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ θα συνεχίσει την συνεργασία για ακόμα ένα χρόνο και από το πόστο αυτό του προπονητή τερματοφυλάκων με τον κ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΧΡΗΣΤΟ καθώς είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την δουλειά του και τα αποτελέσματα αυτής.
Ευχόμαστε καλή δύναμη, υγεία και επιτυχίες με την ομάδα ”, αναφέρει η ανακοίνωση για τον Χρήστο Κουτσούμπα
».

«Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ καλωσορίζει και πάλι στην οικογένεια του, τον φυσικοθεραπευτή Καποτά Γιώργο, όπου την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 του πρωταθλήματος στην Γ’ Εθνική κατηγορία θα παρέχει κάθε ιατρική βοήθεια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας», αναφέρει η ανακοίνωση για τον Γιώργο Καποτά.