ΠΑΟΒ: Την Κυριακή στη Ναύπακτο-Με νέες απουσίες στο φιλικό αυτό

spot_img

Προτεινόμενα

Νέο φιλικό τεστ έχει μπροστά του ο Παμβουπρασιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Ναυπακτιακό Αστέρα, την ερχόμενη Κυριακή στις 5:30μ.μ. στο γήπεδο της Ναυπάκτου. Ένα νέο ματς απέναντι σε ομάδα της Γ΄ Εθνικής, στο οποίο ο τεχνικός των Ταύρων Χρήστος Παρασκευόπουλος, δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του τους Λιόση, Παπασπηλιόπουλο και Μαυρόπουλο.

Οι εκτιμήσεις είναι ότι ο Μαυρόπουλος δύσκολα θα αγωνιστεί, προκειμένου να μην ρισκάρουν τη συμμετοχή του, ενώ σε φάση αποθεραπείας βρίσκονται και οι Λιόσης, Παπασπηλιόπουλος, οι οποίοι μάλλον δεν θα αγωνιστούν ούτε και αυτοί. Στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, δεν υπάρχει βιασύνη, βλέποντας εξάλλου ότι υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι την πρεμιέρα, ενώ δεν αποκλείεται η έναρξη να πάει και μια βδομάδα πίσω ακόμα.

Από το προηγούμενο ματς, απουσίασαν οι Βασίλης Μαυρόπουλος, Γιάννης Φερεκίδης και Παναγιώτης Τσιρίκος. Τρεις απουσίες αισθητές, σε ματς στο οποίο ο Παμβουπρασιακός ήταν φανερό ότι είχε ελλείψεις στον χώρο του άξονα της μεσαίας γραμμής. Μάλιστα στη θέση αυτή, ξεκίνησε βασικός ο υπό δοκιμή Θωμάς, ο οποίος προέρχεται από την Παναχαϊκή. Η περίπτωση του Θωμά, όπως και ενός ακόμα νεαρού υπό δοκιμή, του Ταρνάρη, εξετάζονται από την ομάδα της Βάρδας και πάντα σε συνεννόηση με τον Χρήστο Παρασκευόπουλο, θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν στην αποκτησή τους. Για την ώρα πάντως ακόμα δεν είναι τίποτα βέβαιο.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα