ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: «Την Κυριακή όλοι στο γήπεδο»

  • 19
    Shares

Κινητοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Παμβουπρασιακού για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στο Ναύπλιο. Ένα κρίσιμο παιχνίδι, οριακό, το οποίο με νίκη θα δώσει βαθμολογική ανάσα στην ομάδα. Ήδη οι ιθύνοντες της ομάδας, προχωρούν σε προπώληση εισιτηρίων, ενώ εξέδωσαν και κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο των Ταύρων και της γύρω περιοχής.

«Για τον αγώνα της Κυριακής του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ με το Ναύπλιο μιλάμε για ένα παιχνίδι το οποίο κανείς πράσινος φίλαθλος δεν πρέπει να χάσει και όλοι πρέπει να είμαστε στο γήπεδο.

Η σημασία του είναι κάτι παραπάνω από τεράστια.

Πρέπει να σταθείς δίπλα σε αυτή την ομάδα που μας έχει κάνει υπερήφανους και που μας έχει γεμίσει με τόσες χαρές και τόσες όμορφες στιγμές.
Δώσε της την στήριξη σου, δώσε της το “εγώ” σου με όλη σου την ψυχή και όλη σου τη φωνή.
Το αξίζει και με το παραπάνω μετά από όλα αυτά που έχει κάνει η ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια.

Βάλε τον εαυτό σου στην καλύτερη εξέδρα που θα δημιουργηθεί στο Γρ. Καλάκος για το πιο κρίσιμο αγώνα εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Έχεις αποδείξει ότι αγαπάς την ομάδα.
Θέλεις να είσαι δίπλα της. Να είσαι συμμέτοχος στην προσπάθεια όλων μας.
Ο κόσμος της Βάρδας, εσύ δηλαδή, έχει πολλούς τρόπους να εκπλήσσει τους πάντες.

Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ αξίζει την συμπαράσταση όλων μας!».

 

Μοναδική απουσία ο Ντόμας

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς, καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι αυτό, μη μπορώντας να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νίκου Ντόμα, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Ο Ραφαήλ Σιδέρης προέρχεται από τραυματισμό, αλλά ίσως μπορέσει τελικά να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Στην ομάδα αναγνωρίζουν τη σημασία να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες και την Κυριακή, δείχνουν αποφασισμένοι να τα καταφέρουν.


  • 19
    Shares