ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Το «στοίχημα» που θα κληθεί να κερδίσει ο Μίκι Τσίρκοβιτς


Αντίστροφα μετράνε πλέον στον Παμβουπρασιακό, μέχρι την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος και το παιχνίδι της άλλης Κυριακής στη Βάρδα, απέναντι στον Διαγόρα Βραχνεΐκων. Το παιχνίδι με το οποίο σηματοδοτείται η επάνοδος των Ταύρων στο «σπίτι» τους, στο «Γρηγόριος Καλάκος», δεκατρείς μήνες μετά το τελευταίο παιχνίδι και πριν κλείσει το γήπεδο για έργα. Το μόνο άσχημο θα είναι ότι η επιστροφή αυτή, δεν θα μπορέσει να συνδυαστεί με την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, καθώς το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Στο διάστημα αυτό, οι Ταύροι, προχώρησαν σε μια σειρά από αξιόλογες μεταγραφικές κινήσεις, ιδιαίτερα στην επίθεση. Ο Παμβουπρασιακός, με την απόκτηση των Μπακατσέλου, Λαθύρη και Σωτήρη Μικελάτου, σε συνδυασμό και με την παρουσία του Δημήτρη Μικελάτου, αποκτάει με επιθετική τετράδα «φωτιά», ένα γκρουπ έμπειρων και επικίνδυνων ποδοσφαιριστών. Αυτό σε συνδυασμό με την παρουσία των έμπειρων Νικολόπουλου, Λιόση, αλλά και των υπόλοιπων, δημιουργούν ένα ρόστερ που αφήνει υποσχέσεις. Ένα ρόστερ, το οποίο αποτελεί και ένα «στοίχημα» για τον Μίκι Τσίρκοβιτς και τους συνεργάτες του, Τάκη Μαντά και Γιάννη Παναγιωταρόπουλο, να μπορέσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος από την πεντάμηνη αποχή.

Ο Τσίρκοβιτς και οι συνεργάτες του, καλούνται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, να επαναφέρουν τους παίκτες αυτούς στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης αρχικά και εν συνεχεία να «δέσουν» ένα σύνολο, το οποίο θα κληθεί να βρει ρυθμό και να γίνει αποτελεσματικό, έχοντας πολύ στενά χρονικά περιθώρια, μόλις οκτώ παιχνίδια έως το φινάλε, καθώς το φετινό Πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί σε ένα γύρο. Όλα αυτα, με δεδομένο ότι αποχώρησαν από την ομάδα στα τέλη Οκτωβρίου, τρία από τα βασικά στελέχη της τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και έχει μεσολαβήσει ένα πεντάμηνο στο οποίο έχουν συμβεί τόσα πολλά, σε σημείο να απειλείται ακόμα και η ίδια αυτη η συνέχιση του Πρωταθλήματος. Ένα πεντάημνο, το οποίο αν προστεθεί σε ένα τρίμηνο πέρσι, από τον Μάρτιο, αθροιστικά σημαίνει ότι για έναν ολόκληρο χρόνο, οι ποδοσφαιριστές έχουν μόνο ένα μήνα αγωνιστικής δραστηριότητας συν ένα δίμηνο προπονήσεων και φιλικών από τον Αύγουστο μέχρι τον Νοέμβριο.