ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: «Τρέλανε» τον τομογράφο ο Μικελάτος-Πανέτοιμος να αγωνιστεί-Κοπή πίτας

  • 179
    Shares

Ένα απρόσμενο πρόβλημα στην προπόνηση την προηγούμενη βδομάδα, στο γόνατο του Δημήτρη Μικελάτου (φωτό σε προπόνηση με τον Ντούσαν Πέκεζ), τον οδήγησε να επισκεφθεί τον μαγνητικό τομογράφο. Η διάγνωση ήταν η μερική ρήξη μηνίσκου. Η πρώτη «ανάγνωση» του προβλήματος ήταν ότι θα τον πάει πίσω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Την προηγούμενη Κυριακή δεν έπαιξε καθώς ήταν τιμωρημένος. Από την αρχή της εβδομάδας όμως οι πόνοι εξαφανίστηκαν, τις πρώτες μέρες δοκίμασε συντηρητικά και από χθες ακόμα πιο δυνατά, ενώ σήμερα ακολούθησε στο 100% το πρόγραμμα, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Μίκι Τσίρκοβιτς για το παιχνίδι με τον Πανμοβριακό στην Κάτω Αχαγιά.

Με άλλα λόγια, όπως και ο ίδιος δηλώνει, είναι «πανέτοιμος» να αγωνιστεί και να προσφέρει, αφού δεν αισθάνεται καμία ενόχληση. Μάλιστα η συμβουλή του γιατρού για τον μηνίσκο, είναι ότι εφόσον δεν νιώθει κάποια ενόχληση, μπορεί παράλληλα με το να παίζει, να ακολουθήσει κάποια ειδική θεραπεία ενδυνάμωσης, έτσι ώστε να μην τον ενοχλήσει στο μέλλον.

Κοπή πίτας αύριο στο Café Opera

Στο μεταξύ, αύριο το βράδυ στις 10:30 στο Café Opera στη Βάρδα, ο ΠΑΟΒ κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η εκδήλωση, θα συνοδεύεται και από ζωντανή μουσική, με τραγουδιστή τον Πάνο Βαβίλη.

 


  • 179
    Shares