ΠΑΟΒ: Φιλικό με Τσικλητήρα, παρουσίαση φανέλας, έναρξη Ακαδημιών

spot_img

Προτεινόμενα

Φιλικό παιχνίδι δίνει το Σάββατο ο ΠΑΟ Βάρδας στο «Γρηγόριος Καλάκος». Το παιχνίδι, αρχίζει στις 6μ.μ. και είναι απέναντι στον Τσικλητήρα Πύλου. Αμέσως μετά το παιχνίδι, θα έχουμε και μια ξεχωριστή εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει στις 8:30μ.μ. στο Δημαρχείο Βάρδας και θα περιλαμβάνει την παρουσίαση της φανέλας 2017-18 και των χορηγών της ομάδας. Είναι μια εκδήλωση στην οποία η διοίκηση του ΠΑΟΒ καλεί όλους τους φιλάθλους της περιοχής και φίλους της ομάδας, να την τιμήσουν με την παρουσία τους.

Το προσεχές Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:30 ξεκινά η αγωνιστική χρονιά για όλα τα τμήματα (5-15 ετών) της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Παμβουπρασιακού.

 Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι:

-ΠΑΙΔΙΚΟ-2002-2004 (συμμετοχή στο επίσημο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ)

-ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ-2005-2007 (συμμετοχή στο επίσημο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ)

– JUNIOR 2008-201

Προπονητές και φέτος θα είναι οι  Ηλίας Φωτόπουλος  (UEFA B’)  Καθηγητής φυσικής αγωγής ,  Γιώργος Βαγγελάκος (UEFA C’),  Νίκος Τσάμης (UEFA C’),  ενώ οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο γήπεδο «Γ.Καλάκος». Είναι πολύ σημαντικό πως για όλα τα παιδιά με έτος γέννησης από το 2002 και μετά, η ακαδημία του ΠΑΟΒ συμμετέχει στο δίκτυο  «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ» ενώ σε όλους τους αθλητές/γονείς παρέχεται η δυνατότητα επιστημονικής υποστήριξης (δωρεάν) από ειδικευμένο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ.

Για περισσότερες πληροφορίες/εγγραφές στην ακαδημία μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά και ώρα 17:00 – 19:00 στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο «Γ.Καλάκος». Ο Παμβουπρασιακός Α.Ο.Βαρδάς εύχεται σε όλους τους μαθητές καλή σχολική χρονιά και σε όλα τα σωματεία καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία κι επιτυχίες.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα