ΠΑΟ Βάρδας: Ελεύθερος από σήμερα ο Αγουρίδης

spot_img

Προτεινόμενα

Τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Μίμη Αγουρίδη, ανακοίνωσε ο ΠΑΟ Βάρδας.
Η ανακοίνωση:
Το σωματείο μας δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στο όνειρο ενός πολύ καλού ποδοσφαιριστή και εξαιρέτου χαρακτήρος να αναζητήσει την τύχη του και να επιδιώξει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.
Είναι απώλεια για εμάς γιατί πέρα απο έναν καλό ποδοσφαιριστή,εμείς δεθήκαμε με ένα πολύ καλό παιδί που γνωρίσαμε,μα πάνω απ’όλα με έναν φίλο που πάντα θα τον έχουμε στην καρδιά μας και πάντα θα αγαπάμε …
ΜΙΜΑΡΕ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ , ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ…
Ο ΑΓΟΥΡΙΔΗΣ μας είπε τα κάτωθι:
<< Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου γιατί με μεγάλωσε ποδοσφαιρικά και έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’αυτό.
Στον ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟ βρήκα μια καλή ποδοσφαιρική στέγη.
Συνάντησα ανθρώπους της διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας που έβαζαν την ομάδα πάνω από όλα και αυτό με βοήθησε να βρω τον εαυτό μου,σε συνδυασμό με το καλό κλίμα που είχαμε οι παίκτες μεταξύ μας.
Ευτύχησα να κάνω πολλούς φίλους μέσα στην ομάδα μα πάνω απ’ ολα ευτύχησα να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους απο την τοπική κοινωνία όπου καθημερινά έδειχναν την αγάπη τους πρός το προσωπό μου.
Φεύγοντας απο την ομάδα θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση,προπονητές,συμπαίκτες και πάνω απ’ όλα τον φίλαθλο κόσμο μας.
Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
*Η φώτο με τον Αγουρίδη κ τούς Παλούμπη,Μπακογιάννη στα γραφεία της ομάδας μετά την υπογραφή της ελευθέρας του πρώην πλέον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΒ.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα