Παπουτσής: «Δεν θαμπώνει το παιχνίδι μας, αλλά πάμε με πλάνο, για το αποτέλεσμα»

spot_img

Προτεινόμενα

Τη δική του σφραγίδα έχει βάλει σε αυτό το διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο του Κουρτεσίου ο Μιχάλης Παπουτσής. Μια ομάδα καλά οργανωμένη, με πλάνο και προσανατολισμό, κατάφερε να ανέβει βαθμολογικά, βελτιώνοντας τις επιδόσεις της τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, παρουσιάζοντας θετικό συντελεστή τερμάτων στα τελευταία έξι ματς, έχοντας βρεθεί και σε μια θέση που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα Πλέι Άουτ.

Τα τελευταία θετικά αποτελέσματα με Σαβάλια και Ηλειακό, δυο παλικαρίσια και πεντακάθαρα αποτελέσματα, χαρίζουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα, έστω και αν τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν είναι παιχνίδια με τέσσερις ομάδες «κορυφής» και το έργο των Κυανόλευκων είναι πάρα πολύ δύσκολο.

«Ως ποδοσφαιριστής ήμουν φύσει επιθετικός παίκτης. Ούτε και σε μένα αρέσει ο τρόπος με τον οποίο παίζουμε. Όμως πηγαίνουμε με τα όπλα που διαθέτουμε. Προσπαθούμε να είμαστε ρεαλιστές και να παίρνουμε το αποτέλεσμα. Ζητάω σε κάθε παιχνίδι να τηρούμε το πλάνο. Είμαι περήφανος, επειδή πήραμε τα αποτέλεσματα χωρίς ούτε μια φορά να πέσει ένας ποδοσφαιριστής μας κάτω να κάνει καθυστέρηση. Παίζουμε καθαρά, γνωρίζοντας ποιοι είμαστε και πού πάμε», αναφέρει ο Μιχάλης Παπουτσής, ο οποίος είδε τους παίκτες του το Σάββατο να σημειώνουν μια σπουδαία νίκη με 2-0 σε βάρος του Ηλειακού Λεχαινών.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα