ΗΛΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Παράξενοι… «νυχτερινοί επισκέπτες» στην Αμαλιάδα!

  • 145
    Shares

Διαφορετικοί «νυχτερινοί επισκέπτες» έκαναν την εμφάνισή τους τις τελευταίες ημέρες, ή μάλλον, για να είμαστε πιο σωστοί, τις τελευταίες νύχτες, σε κεντρικά σημεία της Αμαλιάδας, με πολλές, μέχρι στιγμής, επιβεβαιωμένες θεάσεις, από ανθρώπους που επικοινώνησαν με το «Ilia.news» για να καταθέσουν τις εμπειρίες τους.

Οι «επισκέπτες» είναι… δεινοί «κλεφτοκοτάδες» και αδίστακτοι «δολοφόνοι». Ευτυχώς όμως, το μέγεθός τους δεν ξεπερνά αυτό μιας μεγάλης γάτας… Και ο λόγος φυσικά γίνεται… για κουνάβια!

Σε μια περίπτωση, αναγνώστρια του «Ilia.news» ανησύχησε όταν άκουσε διάφορους περίεργους ήχους στο μπαλκόνι της μονοκατοικίας όπου διαμένει και βγήκε να δει τι συμβαίνει. Τότε, ήρθε αντιμέτωπη με το άγριο ζώο το οποίο τρόμαξε και τράπηκε αμέσως σε φυγή.

Σε άλλες δύο περιπτώσεις, οι κάτοικοι δύο σπιτιών, πάλι σε κεντρικό σημείο της Αμαλιάδας, το είδαν να περιφέρεται στο δρόμο, έξω από τα σπίτια τους.

Το πως βρέθηκαν τα κουνάβια στο κέντρο της Αμαλιάδας είναι άγνωστο καθώς, πρόκειται για ένα ζώο που το προσελκύουν συνήθως… τα κοτέτσια!

Οπότε, το πιο λογικό θα ήταν να το συναντήσει κανείς περιμετρικά της πόλης…

Οπότε, σε περίπτωση που κάποιο βράδυ συναντήσετε μπροστά σας κάποιο ζώο το οποίο δεν έχετε ξαναδεί μην τρομάξετε, γιατί το μόνο σίγουρο είναι… ότι αυτό θα τρομάξει ακόμα περισσότερο…

Και προσοχή στα κοτέτσια!


  • 145
    Shares