ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ

Παράσταση διαμαρτυρίας του Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων στη ΔΕΗ Αμαλιάδας


Παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Αμαλιάδα πραγματοποίησε χθες το πρωί το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κάστρου και Περιφέρειας, αφού ξεκίνησαν τα ειδοποιητήριά για διακοπή ρεύματος σε άνεργους ξενοδοχοϋπάλληλους.

«Οι εποχικοί εργαζόμενοι βλέπουν τη σεζόν να είναι στον αέρα, καθώς οι επαναπροσλήψεις και η ένταξη σε καθεστώς αναστολής δεν προχωρούν, και χωρίς να γνωρίζουν πότε θα ξαναπιάσουν δουλειά. Ενώ οι εργολαβικοί εργαζόμενοι δεν εντάσσονται καν στα υποτυπώδη μέτρα επαναπρόσληψης ή αναστολής.

Εφόσον αποφάσισε η κυβέρνηση να στείλει τους χιλιάδες εργαζόμενους στα Ξενοδοχεία και τον Τουρισμό στη μαζική εξαθλίωση και τη φτώχεια, να τους στείλει χωρίς εισόδημα στα σπίτια τους, χωρίς δουλειά, χωρίς μέλλον για την επόμενη μέρα, τα μέλη του σωματείου παρέδωσαν το υπόμνημα με τα αιτήματα τους  στην υπάλληλο της υπηρεσίας, μεταξύ των αιτημάτων ήταν:   να πάρει τώρα απόφαση η Κυβέρνηση  να γίνει παύση πληρωμών σε λογαριασμούς  ρεύματος, νερού, τηλέφωνο, για δόσεις σε τράπεζες και σε εφορία καθώς και σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας».