Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
24.6 C
Pýrgos

Παράταση συμβάσεων ΟΤΑ και αποσπάσεις υπαλλήλων για κάλυψη επειγουσών αναγκών

spot_img

Παράταση συμβάσεων ΟΤΑ και αποσπάσεις υπαλλήλων για κάλυψη επειγουσών αναγκώνΠαρατείνεται έως 31.12.2018, η δυνατότητα Ν.Π.Δ.Δ. Δήμων και Περιφερειών, για έκτακτους και επείγοντες λόγους, να προχωρούν σε δαπάνες αναγκαίες για την υποδοχή και φιλοξενία πολιτών τρίτων χωρών.

 Συγχρόνως παρατείνεται  και η δυνατότητα απόσπασης υπαλλήλων του Δημοσίου και ευρύτερου Δημόσιου Τομέα για την αντιμετώπιση έκτακτων και επειγουσών αναγκών, λόγω των αυξημένων προσφυγικών – μεταναστευτικών ροών, στις Υπηρεσίες των Υπηρεσίας Ασύλου, Υπηρεσίας Υποδοχής & Ταυτοποίησης και Γενικής Γραμματείας Υποδοχής.

Τα παραπάνω προβλέπονται, αντίστοιχα, στην παρ. 1 του άρθρου 33 και την παρ. 2 του άρθρου 33 του δημοσιευμένου σε ΦΕΚ ν.4508/2017 «Αδειοδότηση διαστημικών δραστηριοτήτων – Καταχώριση στο Εθνικό Μητρώο Διαστημικών Αντικειμένων – Ίδρυση Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού και λοιπές διατάξεις».

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα