Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
20.2 C
Pýrgos

Παρέμβαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλου στο Υπ. Οικονομικών για τη μείωση μισθωμάτων στις καντίνες

spot_img

Την επέκταση της απαλλαγής καταβολής των μισθωμάτων στις καντίνες, και για την τουριστική περίοδο του 2022, ζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, με παρέμβασή του στο Υπουργείο Οικονομικών.

Στο πλαίσιο των διαρκών παρεμβάσεων του κ. Γιαννόπουλου, σε όλα τα αρμόδια υπουργεία, για τη λήψη  μέτρων ελάφρυνσης και διευκόλυνσης των πληττόμενων επιχειρήσεων από τις συνεχιζόμενες συνέπειες της πανδημίας, τόνισε την ανάγκη για παράταση των μέτρων που αφορούν τους επιχειρηματίες οι οποίοι μισθώνουν καντίνες, και για τη νέα σεζόν.

Ειδικότερα, στην παρέμβασή του προς το Υπουργείο Οικονομικών, ζήτησε απαλλαγή της τάξεως του 35% περίπου, από την υποχρέωση καταβολής των μισθωμάτων. Παράλληλα, δεδομένης τη μη επιστροφής, μέχρι σήμερα, της απαλλαγής του 40% επί των μισθωμάτων της σεζόν 2021, ο κ. Γιαννόπουλος ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών για την τακτοποίηση, σε συμψηφισμό με την απαλλαγή του 2022. Σύμφωνα δε με τις διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, πολύ σύντομα θα υπάρξει σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα