ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αίας-Ζαχάρω 3-1: Βίντεο με τις δηλώσεις των προπονητών

  • 110
    Shares

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Ζαχάρως, αποτελεί ο Ντίνος Παναγιωτακόπουλος, ο οποίος μετά το ματς με τον Αίαντα στη Γαστούνη, ανακοίνωσε την απόφασή του, την οποία είχε κάνει γνωστή στη διοίκηση, ζητώντας της να την κάνει δεκτή (την παραίτηση).

Ο Ντίνος Παναγιωτακόπουλος, είχε κάνει γνωστό στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ότι σε περίπτωση αποκλεισμού από το Κύπελλο, θα αποχωρήσει.

Μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του ανέφερε: “Ενώ στο δεύτερο εμείς έπρεπε να πιέσουμε, δεν τα καταφέραμε. Γενικά μετά το παιχνίδι με τον Πανηλειακό, η ομάδα έκανε κοιλιά. Δεν ξέρω και δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ίσως οι παίκτες μου είχαν μόνο στόχο να κερδίσουν τον Πανηλειακό; Δεν ανταποκριθήκαμε γενικά στα επόμενα παιχνίδια. Στις προπονήσεις δεν είμαστε πολλοί. Το είχαν τονίσει αυτό στους παίκτες και τους είχα ξεκαθαρίσει ότι αν δεν περάσουμε στην επόμενη φάση, θα παραιτηθώ“.

Από την άλλη πλευρά, ο Θοδωρής Ανδριόπουλος, μεταξύ άλλων ανέφερε: “Γνωρίζαμε ότι παίζαμε με ομάδα που έχει στόχο το Κύπελλο και θα ήταν πολύ δύσκολο. Το παιχνίδι το έκαναν οι παίκτες μου εύκολο. Απέδειξαν ότι είναι πάρα πολύ καλοί. Το 3-1 ανταποκρίνεται στις συνθήκες του παιχνιδιού. Ο Αίας ήθελε τη νίκη, την πήρε, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Ο στόχος μας είναι διπλός. Πέρα από το Πρωτάθλημα, να απολαύσει η Γαστούνη τον Αίαντα σε έναν τελικό μετά από πολλά χρόνια…“.

Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη των δυο προπονητών


  • 110
    Shares