Παραίτηση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου

spot_img

Προτεινόμενα

Παραίτηση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου!

Την απογοήτευσή του εξέφρασε το απόγευμα της Τρίτης ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου κ. Λεωνίδας Βαρουξής, αφού για τέταρτη συνεχόμενη φορά δεν κατάφερε να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου… Μάλιστα μετά από τρείς συνεχόμενες αναβολές, χρειαζόταν η παρουσία μόλις… 11 συμβούλων. Ακόμα και έτσι όμως… η συνεδρίαση δεν έγινε ποτέ!

Εξοργισμένος αλλά και φανερά απογοητευμένος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου κ. Λεωνίδας Βαρουξής ζήτησε και έλαβε τον λόγο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες για το λιμάνι αυτό έδωσα 4 χρόνια όλες μου τις δυνάμεις και για το θέμα της φύλαξης ζήτησα τη βοήθεια του Ιδρύματος Λάτση από τον περασμένο Νοέμβριο προκειμένου να παραμείνει ασφαλές με τη δική τους προσφορά – δωρεά.

Μετά από έναν χρόνο σχεδόν νιώθω εκτεθειμένος απέναντί τους καθότι διαπιστώνω ότι είναι μάταια κάθε προσπάθεια έγκρισης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού, ώστε να μπορεί να δοθεί άμεσα η φύλαξη σε πιστοποιημένη εταιρεία.

Κάτι που έγινε σε άλλα τουριστικά λιμάνια την ιδία περίοδο.

Είναι θέμα αξιοπρέπειας για μένα να θέσω την παραίτησή μου στον κ. Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο και εύχομαι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της ασφάλειας δεσμευόμενος παράλληλα να βοηθήσω όπου μου ζητηθεί σε όποιον αποτελέσει τη διάδοχη κατάσταση.

Βέβαια εκφράζω στον νέο δήμαρχο την εκτίμησή μου ότι αν δεν μετακομίσει ως υπηρεσία το ΔΛΤΠ στο Δημαρχείο, λύση δεν πρόκειται να βρεθεί».

Η παραίτηση του κ. Βαρουξή δεν έγινε δεκτή από τον δήμαρχο Πύργου κ. Γαβρίλη Λιατσή, ενώ στις τοποθετήσεις τους, τόσο ο νέος δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος όσο και ο επικεφαλής της παράταξης «Έργο Πολιτών» κ. Αντώνης Καράμπελας επεσήμαναν ότι το θέμα της ασφάλειας του λιμανιού πρέπει να προταχθεί και μάλιστα με τρόπο διαχρονικό και όχι περιστασιακό. 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα