Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022
22.3 C
Pýrgos

Παρακλάδια του κυκλώματος παράνομων συνταγοραφήσεων και στην Ηλεία

spot_img

Και ονόματα γιατρών από την Ηλεία φαίνεται να περιλαμβάνει η λίστα των 173 ονομάτων που έχει στα χέρια της η Δικαιοσύνη και αφορά στην εξάρθρωση του πανελλαδικού κυκλώματος παράνομων συνταγογραφήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι το κύκλωμα άρχισε να εξαρθρώνεται στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν στη διάρκεια συντονισμένων αστυνομικών επιχειρήσεων, που πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα σε επτά νομούς (Αττική, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Ημαθία, Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Μεσσηνία) συνελήφθησαν συνολικά 13 άτομα, μεταξύ των οποίων το αναφερόμενο από την ΕΛ.ΑΣ. ως ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης, πρόεδρος φαρμακευτικής εταιρίας με έδρα την Αθήνα. Επίσης ο διευθυντής πωλήσεων και 10 ιατρικοί επισκέπτες της εταιρίας, καθώς και η ιδιοκτήτρια ιατρικού κέντρου.

Εκτός από τους 13 συλληφθέντες, στην ογκωδέστατη δικογραφία περιλαμβάνονται τα ονόματα άλλων 173 ατόμων. Μεταξύ τους είναι 49 ιατροί δημόσιων δομών, 64 ιδιώτες γιατροί, φαρμακοποιοί, καθώς και ιατρικοί επισκέπτες.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα