Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022
22.2 C
Pýrgos

Παραμένει στο ποδόσφαιρο, μέσα από άλλο τρόπο ο Γιώργος Μπάδας

spot_img

Μπορεί να αποχώρησε από την ηγεσία του Ολυμπιακού Ζαχάρως ο Γιώργος Μπάδας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αποχωρεί από το χώρο του ποδοσφαίρου και δη του ηλειακού. Η παρουσία του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θα είναι τη νέα σεζόν αισθητή στα ηλειακά γήπεδα, σε τρεις ομάδες και δυο κατηγορίες. Μέσα από τη χορηγία που έκανε στη φανέλα τριών ομάδων, δυο της Α1 κατηγορίας και μια της Α2 κατηγορίας. Πρόκειται για τον Πέλοπα Πύργου, τη Θύελλα Πύργου και τον Λευκό Αστέρα Σκουροχωρίου.

Ο Γιώργος Μπάδας, σχολιάζοντας την κίνηση του αυτή, ανέφερε: “Η παρουσία της επιχείριησής μου και ταυτόχρονα η δική μου στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δείχνει την αγάπη μου γι΄αυτό. Μπορεί να αποχώρησα από τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, όμως παραμένω στο χώρο με έναν άλλο τρόπο. Δεν πρόκειται για μια τυχαία επιλογή ομάδων. Πρόκειται για τρεις ομάδες, με τις οποίες συνδέθηκα μέσω γνωριμιών και φίλων, από τους πολλούς που έκανα σε αυτά τα τρία χρόνια της ενασχόλησής μου με το ποδόσφαιρο“.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα