Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022
22.8 C
Pýrgos

Παραπλάνηση πολιτών χρησιμοποιώντας το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ

spot_img

Με αφορμή πρόσφατη ενημέρωση από συμπολίτες μας, διαπιστώθηκαν φαινόμενα εκμετάλλευσης πολιτών χρησιμοποιώντας την επωνυμία του Φορέα μας ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ.

Το προσωπικό και τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ θα ήθελαν να ενημερώσουν το κοινό για την ύπαρξη ατόμων που εκμεταλλεύονται το όνομα του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ ή άλλων αναγνωρισμένων Προγραμμάτων απεξάρτησης και εξαπατούν τους συμπολίτες μας είτε αποκομίζοντας χρήματα είτε για προσωπικό όφελος.

Οι τρόποι που συνήθως χρησιμοποιούνται αφορούν:

  • σε οικονομική ενίσχυση των ατόμων με την δικαιολογία της προσπάθειας για απεξάρτηση σε θεραπευτικό πρόγραμμα εκμεταλλευόμενοι την ευαισθησία πολιτών,

  • σε πώληση περιοδικών ή άλλων προϊόντων χωρίς έγκυρα παραστατικά,

  • σε χρησιμοποίηση μέσων μεταφοράς (π.χ. ταξί) με την αιτιολογία ότι παρακολουθούν ή παρακολουθούσαν το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ, εξαπατώντας τους επαγγελματίες.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό ότι:

  • οι υπηρεσίες απεξάρτησης στα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ είναι δωρεάν,

  • η συμμετοχή των ατόμων στα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ είναι εθελοντική και μπορεί να μην ολοκληρωθεί,

  • το ΚΕΘΕΑ και τα άτομα που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα δεν καταφεύγουν στις παραπάνω πρακτικές,

  • οι οικονομικές συναλλαγές με επαγγελματίες γίνονται κατόπιν θεσμοθετημένων διαδικασιών μεταξύ των δύο μερών.

Ως εκ τούτου, εφιστούμε την προσοχή του κοινού και των επαγγελματιών ώστε να μην γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Οποιοσδήποτε θέλει να ενισχύσει το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα 26210-35735 και 26210-37411.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα