Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
18 C
Pýrgos

Παρασκήνια ΕΠΣΗ: Έγγραφο χωρίς την υπογραφή της Γ.Γ.-Σήκωσε «μπαϊράκι» στον Κουλούρη λένε οι φήμες

spot_img

Ο κύκλος των χαμένων ποιητών ονομάζεται το κινηματογραφικό αριστούργημα, το οποίο έκανε πριν από μερικές δεκαετίες την εμφάνισή του σε σενάριο Τομ Σούλμαν και σκηνοθεσία Πίτερ Γουΐαρ. Ο κύκλος των χαμένων γενικών γραμματέων θα ήταν η παράφραση των όσων δραματικών συμβαίνουν τις τελευταίες δεκαετίες στην ΕΠΣΗ, οπότε και κανένας σε αυτή τη θέση δεν έχει στεριώσει.

Ο ένας μετά τον άλλον, από τον Κώστα Φωτόπουλο, τον Χρίστο Πλευριά, τον αείμνηστο Πάνο Κατσώλη, τον Δημήτρη Κωσταριά, μέχρι και τον Γιώργο Τσουραπά, έχουν διαφωνήσει με τις πρακτικές του Άρη Κουλούρη και έχουν «καρατομηθεί». Οι φήμες λένε ότι έναν τελευταίο κρίκο της μακράς αλυσίδας, αποτελεί ο Μαρία Γεωργοπούλου, νυν Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός του ότι είχε έντονη διαφωνία με μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής πριν από λίγο καιρό, γενικότερα έχει αποστασιοποιηθεί. Και οι επισκέψεις της στην Οδό Δραγατσανίου έχουν λιγοστέψει. Με άλλα λόγια, δεν δέχεται χωρίς δεύτερη κουβέντα, αυτά που λέει ο Πρόεδρος Άρης Κουλούρης. Και στη Βάρδα ωστόσο, λέγεται ότι η επιλογή τους να στηρίξουν Κουλούρη, δεν τους ωφέλησε, αντίθετα τους ζήμιωσε, καθώς δεν είχαν τον «αέρα» του Αίαντα και πολλών άλλων ομάδων στα «κέντρα των αποφάσεων» της Γ΄ Εθνικής.

Εμείς ασφαλώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, ούτε να υιοθετήσουμε όλα τα παραπάνω, απλά μόνο στεκόμαστε στα όσα βλέπουν τα μάτια μας. Και επειδή είμαστε παρατηρητικοί και δεν αφήνουμε τίποτε να πέσει κάτω (έτσι είναι η δημοσιογραφία), παρατηρήσαμε κάτι.

Ενώ όλα τα επίσημα έγγραφα της ΕΠΣΗ, η αλληλογραφία δηλαδή, φέρουν την υπογραφή του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα, το πρόσφατο έγγραφο που εστάλη στις τέσσερις φιναλίστ των Πλέι Οφ του Πρωταθλήματος, είχε μόνο την υπογραφή του Προέδρου Άρη Κουλούρη και όχι της Γενικής Γραμματέως Μαρίας Γεωργοπούλου.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος

Παρασκήνια ΕΠΣΗ: Έγγραφο χωρίς την υπογραφή της Γ.Γ.-Σήκωσε «μπαϊράκι» στον Κουλούρη λένε οι φήμες

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα