ΗΛΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ

Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ο 58χρονος που βρέθηκε νεκρός σε κανάλι; 

  • 42
    Shares

Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ο 58χρονος που βρέθηκε νεκρός σε κανάλι; 

 

Διαστάσεις που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους, παίρνει η τραγική ανακάλυψη του νεκρού άντρα σε κανάλι του ΤΟΕΒ στο Σκουροχώρι. Ο 59χρονος Β.Κ. που εργαζόταν ως υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Πύργου, ανακαλύφθηκε νεκρός, στις 5 περίπου το απόγευμα, από διερχόμενο ποδηλάτη. 

Στο σημείο βρέθηκε ο Ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας δεν αποκλείεται να… παρασύρθηκε από όχημα. 

Μυστήριο παραμένει αν ο άτυχος άνδρας, τραυματισμένος, προσπάθησε να σηκωθεί και έπεσε μέσα στο κανάλι ή εάν… αυτός που τον χτύπησε – παρέσυρε με το όχημά του, τον πέταξε στη συνέχεια στο κανάλι θέλοντας… είτε να εξαφανίσει τα «ίχνη» είτε να κερδίσει χρόνο… 

Περισσότερα στοιχεία για τους τραυματισμούς και τον χρόνο θανάτου του 58χρονου άνδρα αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή ενώ η Αστυνομία εξετάζει όλα τα σενάρια. 

Την ίδια στιγμή, συγγενείς του εκλιπόντος αναζητούν μέσω του διαδικτύου οποιαδήποτε πληροφορία από διερχόμενους οδηγούς κ.α. που ενδεχομένως είδαν ή έπεσε κάτι στην αντίληψή τους. 

 


  • 42
    Shares