ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρελθόν ο Μιχάλης Καλαρύτης από τον Ηλειακό Βαρθολομιού-Ευχαριστήρια ανακοίνωση


Παρελθόν απο τον Ηλειακό Βαρθολομιού αποτελεί ο Μιχάλης Καλαρύτης, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους, ανακοινώνοντας αυτή την αποχώρηση, ταυτόχρονα με μια ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε. 

 

Ο Μιχάλης Καλαρύτης, αποχωρεί από την Ερυθρόλευκη ομάδα, μετά από μια άνοδο στην Α1 κατηγορία, μια παραμονή σε αυτή, αλλά και μια παρακαταθήκη εμπειρών για το μέλλον του Ηλειακού. Με αφορμή την αποχώρησή του αυτή, προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με αφορμή τη λήξη της σεζόν, θέλω να συγχαρώ τον Αίαντα για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Θεωρώ τους ποδοσφαιριστές και όσους τους στήριξαν, άξιους συνεχιστές της ιστορίας του Αίαντα. Και θεωρώ ότι η βαθμολογική κατάταξη όπως έμεινε, αποτυπώνει την εικόνα της κάθε ομάδας.

Εμείς βέβαια στον Ηλειακό, αλλιώς τα υπολογίζαμε και αλλιώς μας ήρθαν στο δεύτερο γύρο. Περιμέναμε κάτι περισσότερο, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Ο στόχος μας ήταν η παραμονή.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας, τον άνθρωπο Γιάννη Τζίκα, για τη μεγάλη στήριξη που είχε και τον σεβασμό προς το άτομό μου. Και γενικά, για τη συνεισφορά του στα αποτελέσματα που είχε η ομάδα τα τρία χρόνια που ήμουν εκεί.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω για τη συνεργασία, τους τρεις Αντιπροέδρους, τον Ανδρέα Αλέξόπουλο, τον Βασίλη Αλεξόπουλο και τον Βαγγέλη Γεωργόπουλο. Επίσης τις τρεις γυναίκες του Δ.Σ., τη Βαγγελιώ, τη Μίνα και τη Μαίρη, οι οποίες προσέφεραν και με το παραπάνω στην οργάνωση της ομάδας, αλλά και σε εμένα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον έφορο της ομάδας, τον Νίκο Βούρτση, όλους τους φιλάθλους που μας στήριξαν στη μεγάλη προσπάθεια μας, τόσο πέρσι στην άνοδο που πήραμε, όσο και φέτος στην παραμονή μας. Τον συνεργάτη μου, διπλωματούχο προπονητή Παναγιώτη Ρήγα, για την άψογη συνεργασία, τόσο στον σχεδιασμό της ομάδας, όσο και τα υπόλοιπα, όντας κοντά μου και με το παραπάνω. Και άφησα τελευταίους τους ποδοσφαιριστές μου, να τους δώσω πολλά μπράβο. Σε αυτούς τους πρωταγωνιστές, οι οποίοι και πέρσι και φέτος, ήταν αντάξιοι των επιτυχιών της ομάδας. Θα σταθώ στα δυο αδέρφια, Πέτρο και Σάκη Τσουκαλά, αυτούς τους μεγάλους παίκτες που συνεργάστηκα αυτά τα δυο χρόνια και σχεδιάστηκε τόσο ο πρωταθλητισμός στην Α2, όσο και η παραμονή στην Α1, πάνω σε αυτούς. Χωρίς βέβαια να υστερήσουν και οι υπόλοιποι.

Θα ευχηθώ σε όλους υγεία και ό,τι το καλύτερο».