ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Παρκάρω όπου θέλω και δεν μου μιλάει και κανένας!

  • 123
    Shares

Το ατόπημα του πρώην Δημάρχου και το παράνομο παρκάρισμα πάνω στον πεζόδρομο της ανάπλασης

Τελικά ο σεβασμός στον δημόσιο χώρο και κυρίως στον κοινόχρηστο χαρακτήρα του είναι θέμα νοοτροπίας.

Σου λέει ο άλλος: «Πού να περπατάω τώρα δυο λεπτά παραπάνω για να παρκάρω σε κάποια θέση πάρκινγκ ;

Δεν παρκάρω το αυτοκίνητο μου πάνω στον πεζόδρομο, έξω από το καινούριο μου γραφείο. Έτσι κι αλλιώς εκεί θα είμαι, αν έρθουν να με γράψουν το παίρνω και φεύγω».

Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια –όπως βλέπετε και στην φωτογραφία του Ilia.news – το «παράπτωμα» είναι διπλό, αφού εκτός από το ότι ο ιδιοκτήτης του οχήματος στάθμευσε παράνομα πάνω στον πεζόδρομο, τυγχάνει και ο ίδιος να ήταν ο «άρχοντας» της πόλης για 16 χρόνια, που σημαίνει ότι θα έπρεπε να δίνει το καλό παράδειγμα και στους υπόλοιπους.

Όπως καταλάβατε, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ανήκει στον πρώην Δήμαρχο κ. Γιάννη Λυμπέρη, που σίγουρα όταν θα δει το δημοσίευμα θα καταλάβει το λάθος του και δεν θα σταθμεύσει πάλι παράνομα πάνω στον πεζόδρομο.

Βέβαια θα πρέπει όλοι όσοι σταθμεύουν με αυτή τη λογική – όποιο όνομα ή ιδιότητα κι αν φέρουν – να κατανοήσουν ότι, ούτε με φόβητρα ούτε με πρόστιμα μπορεί να σε αναγκάσεις κάποιος να αγαπήσει και να σεβαστεί την πόλη του, τους συνδημότες του κα τον κοινόχρηστο χώρο που ο ίδιος δημιούργησε.


  • 123
    Shares