Δευτέρα, 18 Απριλίου, 2022
15.6 C
Pýrgos

Ενθουσιασμός στη Ζαχάρω-Ανεβαίνει το πριμ ανόδου-«Φωνές» για τη διαιτησία

spot_img

«Παροξυσμός» επικρατεί στη Ζαχάρω, καθώς μετά από είκοσι χρόνια, ο τοπικός Ολυμπιακός, διεκδικεί άνοδο στις εθνικές κατηγορίες. Η μεγάλη νίκη του χθες επί του Κυπελλούχου Ηλείας Ξενοφώντα, έχει ανοίξει την… όρεξη. Σε μια αυθόρμητη κίνηση, επιχειρηματίες από την περιοχή, ανεβάζουν το ποσό του πριμ προς τους ποδοσφαιριστές σε περίπτωση που τα καταφέρουν και φέρουν τον Ολυμπιακό στη Γ΄ Εθνική.

Πλέον, εδώ που έφτασαν τα πράγματα, η άνοδος δεν εξαρτάται πλέον από άλλα αποτελέσματα, καθώς η απόσταση είναι τέτοια που αν ο Ολυμπιακός κερδίσει τα δικά του ματς, αναδεικνύεται Πρωταθλητής. Στη Ζαχάρω βεβαίως, δεν φτάνουν τόσο μακριά, αλλά σκέφτονται το παιχνίδι της άλλης βδομάδας στο Επιτάλιο, απέναντι στον Αλφειό, όπου το “σύνθημα” είναι “νίκη και μόνο νίκη”.

Την ίδια ώρα υπάρχουν έντονες φωνές για τη διαιτησία, με τον Γιώργο Μπάδα, αντιπρόεδρο του συλλόγου σε νέες δηλώσεις του να στέκεται στη φάση της κίτρινης κάρτας: «Είναι μια ξεκάθαρη φάση. Ο διαιτητής έχει φωνάξει τον Μπακατσέλο μπροστά του, τον στήνει και του δίνει την κίτρινη κάρτα. Ολόκληρο το γήπεδο του φωνάζει ότι είναι η δεύτερη κίτρινη. Ο διαιτητής συνεχίζει το ματς και στη λήξη, διαβάζοντας το Φύλλο Αγώνα, διαπιστώνουμε ότι η κάρτα έχει γραφτεί σε άλλον ποδοσφαιριστή. Εμείς σαν Ολυμπιακός Ζαχάρως, έχουμε συμφέρον να παίξει ο Μπακατσέλος στο επόμενο ματς, ώστε να κερδίσει ο Ξενοφών τον Ενιπέα και να πλησιάσουμε την πρώτη θέση. Ωστόσο δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Πρόκειται για μια φάση ξεκάθαρη η οποία συνιστά αλλοίωση. Όταν όμως βλέπουμε αυτά τα πράγματα, σκεφτόμαστε μήπως στη συνέχεια πρέπει να ζητήσουμε διαιτητές από τη Μεσσηνία ή την Αχαΐα. Δηλαδή εκτός Ηλείας. Σεβόμαστε την ηλειακή διαιτησία και της έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη. Ωστόσο δεν μπορούμε να βλέπουμε στα γήπεδα τέτοια συμβάντα».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα