ΗΛΙΔΑΣ

Παρουσία Μητροπολίτη Ηλείας ο Αγιασμός στα Δικαστήρια Αμαλιάδας


Τον Αγιασμό όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας, κ.κ. Γερμανός, στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, για την έναρξη του νέου δικαστικού έτους.

Ύστερα από πρόσκληση του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, ο κ.κ. Γερμανός, συνοδευόμενος από τον πρωτοπρεσβύτερο π. Αλέξιο Αναγνωστόπουλο, τέλεσε τον Αγιασμό χθες το πρωί και στον Αγιασμό παρευρέθηκαν δικηγόροι, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου,κ. Νίκος Κυπρούλης, ο Πρόεδρος του Πρωτοδικείου,κ. Δημήτρης Νέγκας, η Εισαγγελέας κα. Αρετή Τέγου,ο Ανακριτής κ. Κωνσταντίνος Μέττος, δικαστικοί καθώς και υπάλληλοι του Δικαστηρίου Αμαλιάδας.

Ο Μητροπολίτης Ηλείας, έδωσε ευχές για ένα καλό δικαστικό έτος, επεσήμανε απευθυνόμενος στην πολιτεία, την ανάγκη για περισσότερους δικαστές στα Δικαστήρια και τόνισε πως οι εκπρόσωποι της δικαιοσύνης θα πρέπει να αμείβονται καλά για να μπορούν με ηρεμία να τελούν το έργο τους.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, κ. Νίκος Κυπρούλης, ευχαρίστησε θερμά τον Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό, για την παρουσία του κάθε χρόνο στη τέλεση του Αγιασμού.

http://amaliadanews.gr